Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

[video=youtube;j7AbcBF14AM]http://www.youtube.com/watch?v=j7AbcBF14AM[/video]

iiii cnm sen nasılsın nerelerdesin sen

pek girmiyorum canım ya burdaki konuları okuyunca kötü oluyorum ayrılık dönemindeyim malum.. arada bakıp çıkıyorum..
herkesin sürekli iyi giden ilişkisinden ve sevgilisinin mükemmelliğinden verdiği örnekler bana iyi gelmiyor..

ikimizi seninle bir odaya kapasalar ertesi gün ölü çıkar vallaaaa

ya inanmayın kimin ilişkisi dört dörtlükmüş tartışma olayın tadı tuzu

ahaha olabilir

bilmem benim sevgilim öle böle yazıyolar hep yazsınlar Allah kat be kat mutlu etsin ama insan kıskanıyor..

haniii okuyunca insan bi ben mutlu edemedim falan diye düşünüo insan kendimde arıorum eksikliği ama hep fazlalık buluorum hep verici olmuşum ben ilişkimdeeee verdikçe daha çok isitiolar ve bir süre sora çantada keklik görünmeye başladığımız için bizim mutsuzluğumuzla mutluluk duyuyorlar cnmm bunun farkındayım beynim böle dio ama kalbime gelincee offfffffffffffff o hiç laf dinlemio işteeeee

bak hayatım eğer suratını asarsan surelı goz ve agzının kenarlarında kaz ayakları olusmaya baslar sonra alnın kırışır 25 ınde sonra sıktırmaya gıdersın valla

biliorum ama oda bnm gibi üzülsün istiorum ama bunu nasıl yapıcam bilemiorum kiii

evet canım aslında yapabiliyosan boşverip ilgisiz davranacaksın..yapabilirsen bunu dene derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…