Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Ne mutlu o zaman bana Napiyosunuzz ne var ne yokkk ?? Benim de cnm sklyo yaa aksama ne yapicami bilmiyrm biktim yemek yapmaktan cesit cesit erkek milletine yemek begendiremiozz

akşama dışarı çıkayım diorum ama bilmem ki kızlar gelir mi

Ne mutlu o zaman bana Napiyosunuzz ne var ne yokkk ?? Benim de cnm sklyo yaa aksama ne yapicami bilmiyrm biktim yemek yapmaktan cesit cesit erkek milletine yemek begendiremiozz

selam canım, aynen bende yemek yapmaktan bıktım artık ne yapacgımı düşünmek delirtiyo beni

selam canım, aynen bende yemek yapmaktan bıktım artık ne yapacgımı düşünmek delirtiyo beni

Slmm, valla ben cesit cesit corba yapiyrm hergun degisik seyler ama benden baska seyler istiyo yaa Her yemegi yapiodum bekarken buraya geldm yemeklerimi begenmiyo damak tadini degistiremiyrm oysaki babam kardesim cok begenirdi ama bunun damaginda bisey var kafami bozuyor mercimek corbami begenmiyo bana degisik bi corba tarifi verin lutfenn

kızlar ben bi yarım saat çıkıorum ama gene gelcem sizde gelin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…