Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

aşurelik buğdayı haşla suda pişir sora süz onu yoğurdu çırp biraz sulu çorba gibi içine nane de koy karıştır serin serin yesin süper oluo karadenizin yöresel çorbası haaa biz birde içine fasülye haşlar koyarız

O corbayi biloyrm da biraz degisik; yogurdu biraz sulandiriyorum icine 1 yumurta kiriyorum haslanmis bugdayida katip kaynayana kdr karistiryrm pisince ustune yagda hafif cnane yakip dokuyrm. Ama sogugunu hic ismemistim

O corbayi biloyrm da biraz degisik; yogurdu biraz sulandiriyorum icine 1 yumurta kiriyorum haslanmis bugdayida katip kaynayana kdr karistiryrm pisince ustune yagda hafif cnane yakip dokuyrm. Ama sogugunu hic ismemistim

soğuğu süper nese kızlar ben çıkıorum yarım saate kadar dönerim

zor bi adammış eşin havucu ve patatesi kücücük küp küp doğra, yağda kavur biraz, tavuk suyu ekle yavaş yavaş, tuz koy patates havuc pisene kadar kaynat altını kapatmana yakın bir iki tutam maydanoz dogra at icine altınıda kapağınıda kapat oh miss Afiyet olsun

tavuk suyu yerine bulyon oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…