kızlar ben bi yarım saat çıkıorum ama gene gelcem sizde gelin olur mu
kızlar derken arkadaşlarımdan bahsettim cnm gel ama sen gel hadi
Slmm, valla ben cesit cesit corba yapiyrm hergun degisik seyler ama benden baska seyler istiyo yaaHer yemegi yapiodum bekarken buraya geldm yemeklerimi begenmiyo damak tadini degistiremiyrm oysaki babam kardesim cok begenirdi ama bunun damaginda bisey var kafami bozuyor mercimek corbami begenmiyo bana degisik bi corba tarifi verin lutfenn
ben bekarım acaba bu gece ne yemek önüme geelecek diye düşünüorum
ben bekarım acaba bu gece ne yemek önüme geelecek diye düşünüorum
Benim burda hic arkadasim yok var ama firsat olmuyo ehliyetimi alsam arabayla giderdimAllahimm Ben bu adami gebertmek istiyrmm yaaa
oh ne güzel ya sen nerelisin canım,
Sen de simdiden alismazsan yemek yapmaya ilerde gorursun esin senden farkli seyler ister
aşurelik buğdayı haşla suda pişir sora süz onu yoğurdu çırp biraz sulu çorba gibi içine nane de koy karıştır serin serin yesin süper oluo karadenizin yöresel çorbası haaa biz birde içine fasülye haşlar koyarız
yemek yapmayı çok ii bilirim ben cnm ama malum çalışıorum
O corbayi biloyrm da biraz degisik; yogurdu biraz sulandiriyorum icine 1 yumurta kiriyorum haslanmis bugdayida katip kaynayana kdr karistiryrm pisince ustune yagda hafif cnane yakip dokuyrm. Ama sogugunu hic ismemistim
soğuğu süper nese kızlar ben çıkıorum yarım saate kadar dönerim
Slmm, valla ben cesit cesit corba yapiyrm hergun degisik seyler ama benden baska seyler istiyo yaaHer yemegi yapiodum bekarken buraya geldm yemeklerimi begenmiyo damak tadini degistiremiyrm oysaki babam kardesim cok begenirdi ama bunun damaginda bisey var kafami bozuyor mercimek corbami begenmiyo bana degisik bi corba tarifi verin lutfenn
zor bi adammış eşinhavucu ve patatesi kücücük küp küp doğra, yağda kavur biraz, tavuk suyu ekle yavaş yavaş, tuz koy patates havuc pisene kadar kaynat altını kapatmana yakın bir iki tutam maydanoz dogra at icine altınıda kapağınıda kapat oh miss Afiyet olsun
tavuk suyu yerine bulyon oluyor mu ?
yok olmaz heralde hic yapmadım ama tavuk suyunun lezzetini vermez ama knorrun hazır tavuk suyu çıktı o olur bak
tamam canım tabaga koyunca limon karabiberde ekle
oyyy oyyy kıyamam ama ben böle dersentmm cnm hep gel beklerim her zaaman bu sabah topiği sen açmışsın yedek anahtar sendemiydi cnm
Tmm INS guzel olurBenim cikmam lazim mutfaga bir el atiyim uzerimde bir agirlik var is guc yapmak icimden gelmiyor ùfff bide 1 saat yuruyus yapicam Optum seni cnm tskler tarif icin grsrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?