iyiyim canım nolsun sabahtan bi marketim işim vardı onu hallettim
yerleştirmeden oturdum kk nın başına
juliii nasılsın canım hemen gördüm selam verim dedim
iyi yapmışssın cnmm eee neler yapıosun bakalımm
napim valla bu aralar evdeyim hep hava soğuk olunca çocukda olunca çıkmak istemiyorum pek
sen neler yapıyosun
bende napim işte başımd bir deli var biliosun onunla uğraşıorum işteeeeee
deliyle uğraşa uğraşa sende delirmeyesin julimm
valla bende naptığımı bilmiorum zatennn naparsa yapsın çalışıomuş hala bu saattee dün dışarı çıkarız die anlaşmıştık. az önce msj attım daha çalışıomıuş madem çalışcan haber verde hazırlanmayayım demiiii sa...k şey yaaaa
ah kuzum sen niye yoruyon ki kafanı kendine başka şans tanısana üzüldüğüne yıprandığına değiyomu:26:
keşke bu kadar sevmeseydimmmm
insan hber verir demiiii bi de çalışıomuş üstüne ben mesaj atttım die bana kızıooo
valla sen anlattıkça ben sinir oluyorum burda
olcak iş değil bi haber vermezmi insan
bende sinir oldumm bi de üste çıkmay çalışmıo mu sinir oluorummm
o çalışırken ben neden mesaj atıomuşum müneccimmiyim ben
dünden anlaşıoruz bideeee yani insanız işimiz çıkabilir tabiki anlarım ama insan bir haber verir
ya belki bana düşmez ama sölemeden edemiycem:26:
sen nasıl bi gelecek planlıyosunki bu insanlaevlendiğinde bunlara katlanmak dahada zor gelmezmi insana
artııkk son demlerimdeim zaten sabrım git gide taşıoo
zaten böle yaptıkça sevgimde azalıo
senin için inan üzldüm ama böyle olması senin için en doğrusu diye düşünüyorum tabi senin hayatın en doğru kararı sen verirsin:26:
bu hayatta kime hakettiğinden fazlasını verirsen işte böyle tepene çıkar canım
sabır sabır bir yere kadar diye mesaj attım zaten şimdi bundan sora bol bol vaktin var istersen sabaha kadar çalış diye mesaj attımmm bir daha da bişi yazmadımmm maveracımm
hayatın için çok hayırlı bi adım attığını söyleyebilirm sana
belki şimdi acıtır canını ama zamanla soğur eminim çünkü anlattıklarına dayanarak söylüyorum bu adam sana mutlu bi gelecek veremezki:44:
maveracımmm , ilk başlarda o kadar farklıydı kiiii gecen sene yılbaşında biz çıkmaya başladık
halada baş başa iken çok romantikkk amaaaa ayrıyken bambaska bir adam oluooo hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?