Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

deliyle uğraşa uğraşa sende delirmeyesin julimm

valla bende naptığımı bilmiorum zatennn naparsa yapsın çalışıomuş hala bu saattee dün dışarı çıkarız die anlaşmıştık. az önce msj attım daha çalışıomıuş madem çalışcan haber verde hazırlanmayayım demiiii sa...k şey yaaaa

ah kuzum sen niye yoruyon ki kafanı kendine başka şans tanısana üzüldüğüne yıprandığına değiyomu:26:

ah kuzum sen niye yoruyon ki kafanı kendine başka şans tanısana üzüldüğüne yıprandığına değiyomu:26:

keşke bu kadar sevmeseydimmmm

insan hber verir demiiii bi de çalışıomuş üstüne ben mesaj atttım die bana kızıooo

valla sen anlattıkça ben sinir oluyorum burda

olcak iş değil bi haber vermezmi insan

bende sinir oldumm bi de üste çıkmay çalışmıo mu sinir oluorummm

o çalışırken ben neden mesaj atıomuşum müneccimmiyim ben

dünden anlaşıoruz bideeee yani insanız işimiz çıkabilir tabiki anlarım ama insan bir haber verir

ya belki bana düşmez ama sölemeden edemiycem:26:

sen nasıl bi gelecek planlıyosunki bu insanla evlendiğinde bunlara katlanmak dahada zor gelmezmi insana

ya belki bana düşmez ama sölemeden edemiycem:26:

sen nasıl bi gelecek planlıyosunki bu insanla evlendiğinde bunlara katlanmak dahada zor gelmezmi insana

artııkk son demlerimdeim zaten sabrım git gide taşıoo

zaten böle yaptıkça sevgimde azalıo

artııkk son demlerimdeim zaten sabrım git gide taşıoo

zaten böle yaptıkça sevgimde azalıo

senin için inan üzldüm ama böyle olması senin için en doğrusu diye düşünüyorum tabi senin hayatın en doğru kararı sen verirsin:26:

bu hayatta kime hakettiğinden fazlasını verirsen işte böyle tepene çıkar canım

sabır sabır bir yere kadar diye mesaj attım zaten şimdi bundan sora bol bol vaktin var istersen sabaha kadar çalış diye mesaj attımmm bir daha da bişi yazmadımmm maveracımm

sabır sabır bir yere kadar diye mesaj attım zaten şimdi bundan sora bol bol vaktin var istersen sabaha kadar çalış diye mesaj attımmm bir daha da bişi yazmadımmm maveracımm

hayatın için çok hayırlı bi adım attığını söyleyebilirm sana

belki şimdi acıtır canını ama zamanla soğur eminim çünkü anlattıklarına dayanarak söylüyorum bu adam sana mutlu bi gelecek veremezki:44:

maveracımmm , ilk başlarda o kadar farklıydı kiiii gecen sene yılbaşında biz çıkmaya başladık

halada baş başa iken çok romantikkk amaaaa ayrıyken bambaska bir adam oluooo hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyimmm

bilmiyorum canım yaaa seni etkiemekte istemiyorum ama ne biliyim üzülme istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…