Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

kıyamam sanaaa

bak gör seninde mutlu haberlerini alcaz burdan MANEVRAAA dediydi dersin
inşallah menevracımmm yaaa çok istiorum mutlu olmayı artık
ahh cnm ben 5 yıllık ilişkimi bitirdim , asker bekledim ama nasip değilmiş olmadı . şuan duyduğuma göre nişanlanmış o
takmaaa salla gitsin o kafasına taksa seni üzmez zaten

bence de yazdım ki beni insan yerine koysan haber verirdinnn arama sorma beni dedimmm iyi yapmışımdır inşallah

bence çok iyi yapmışın koy tavrını

cevap geldimi pekii

Hepimiz hatalar yapıyoruz yanlış kurbağaları öpe öpe doğruyu buluyor insanOlan harcadığın zamana verdiğin emeğe oluyor En iyisini bulursun inşallah canım Bende asker bekliyorum askere gitmeden taktım yüzüğü beni bırakmasın diye

kurbağamıı

bende bekledim cnm sevdiğine sıkı sıkı sarıl yoksa senin yarım bıraktığını gelip biri tamamlıo sorasındaa o kadar zoruna gidio kiii

bilmiorum cnm yaaaa o kadar yoruldum ki 1 sene deee yaşlandım resmennnnnn sayesindee

kendini hiç bi zaman ezdirmiycen ben bunu bilir bunu söylerm
hele böyle en başında hiç ezdirmiycen sonrasında daha çok ezmek ister bu erkek milleti

kendini hiç bi zaman ezdirmiycen ben bunu bilir bunu söylerm
hele böyle en başında hiç ezdirmiycen sonrasında daha çok ezmek ister bu erkek milleti

kızz ilk çıktığımızdaaa ayakkabılarımı eğilip siliyordu

ceyar geri dön desem koşup geliordu

koş yanıma gel desemmm işi bırakıp geliordu ne olduysa soradan oldu bunaa

benimki aradı şimdi yeni çıkmış napıyon aşkım dedi napim çok temizlik yaptım bugün uzanıyom dinleniyom dedim
napim kk dayım desem bozuk atıyo güzin ablamısın sen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…