inşallah menevracımmm yaaa çok istiorum mutlu olmayı artıkkıyamam sanaaa
bak gör seninde mutlu haberlerini alcaz burdanMANEVRAAA dediydi dersin
ahh cnm ben 5 yıllık ilişkimi bitirdim , asker bekledim ama nasip değilmiş olmadı . şuan duyduğuma göre nişanlanmış o4 yıla yakındır ağzım kulaklarımda bir ömür böyle olurum inşallah canım:) Sende benden dahada mutlu olursun inşallah:) Aama aşk geçici birşey bence:) Ara ara alevlenen bişe ama alevlenmezse ilişkide sorun var demektirSenin derdin ne bakim:18:
takmaaa salla gitsin o kafasına taksa seni üzmez zaten
inşallah menevracımmm yaaa çok istiorum mutlu olmayı artık
ahh cnm ben 5 yıllık ilişkimi bitirdim , asker bekledim ama nasip değilmiş olmadı . şuan duyduğuma göre nişanlanmış o
bence de yazdım ki beni insan yerine koysan haber verirdinnn arama sorma beni dedimmm iyi yapmışımdır inşallah
bence çok iyi yapmışın koy tavrını
cevap geldimi pekii
hyr cnm yazarsada işi bitince yazar şuan çalışıoooo sen kim oluosun daa bana laf sölüosun dedim sinir oldum yaaaa adam söz verdi mi tutmalıı
yaniii şimdiden böyle yaparsa ilerde nolur kiii
Hepimiz hatalar yapıyoruz yanlış kurbağaları öpe öpe doğruyu buluyor insanOlan harcadığın zamana verdiğin emeğe oluyor En iyisini bulursun inşallah canım Bende asker bekliyorum askere gitmeden taktım yüzüğü beni bırakmasın diye
Hepimiz hatalar yapıyoruz yanlış kurbağaları öpe öpe doğruyu buluyor insanOlan harcadığın zamana verdiğin emeğe oluyor En iyisini bulursun inşallah canım Bende asker bekliyorum askere gitmeden taktım yüzüğü beni bırakmasın diye
bilmiorum cnm yaaaa o kadar yoruldum ki 1 sene deee yaşlandım resmennnnnn sayesindee
kendini hiç bi zaman ezdirmiycen ben bunu bilir bunu söylerm
hele böyle en başında hiç ezdirmiycen sonrasında daha çok ezmek ister bu erkek milleti
kızz ilk çıktığımızdaaa ayakkabılarımı eğilip siliyordu
ceyar geri dön desem koşup geliordu
koş yanıma gel desemmm işi bırakıp geliordu ne olduysa soradan oldu bunaa
Şimdi sen eski nişanlanan sevgilindenmi bahsediorsun yeni birindenmi:44:
Şimdi sen eski nişanlanan sevgilindenmi bahsediorsun yeni birindenmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?