Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

[video=youtube;4eEHvUsTPbQ]http://www.youtube.com/watch?v=4eEHvUsTPbQ[/video]

bende böle bişi isitorummmm yaaa

ben yavaştan kaçar kızlar yemekleri ısıtcam benimki gelir biraz dan hepinizi çok seviyorum...
EFTENPÜFTEN canım sana hayırlı yolculuklar inş. herşey güzel olur senin için...
jülimm senlede yarın görüşürüz takma kafana üsteleme su aksın yolunu bulsun

Öpüyorumm canım teşekkürlerr:) Afiyet olsunn:) İyi bak kocişine kıskanmasın bizi

yok cnm yaa üstelediğim falan yokkkkk herşey olacağına varır ne diyim kiii

sanada kolay gelsin cnm yarın görüşürüz tabikiii

yok cnm yaa üstelediğim falan yokkkkk herşey olacağına varır ne diyim kiii

sanada kolay gelsin cnm yarın görüşürüz tabikiii

görüşürüz canım bu arada eften püften takılır kalırsa hatırlat 00.30 otobüs kalkıyodu diye

Çıkıom kız bendeAnca hazırlanırımJuli görüşürüz canım iyi geceler :) Üzme tatlı canını

Çıkıom kız bendeAnca hazırlanırımJuli görüşürüz canım iyi geceler :) Üzme tatlı canını

tmm cnm görüşürüz . tanıştığımıza çok memnun oldum gene bekklerimm

üzülmeyeceğim cnmmm üzülünce tansiyonum çıkıo zaten :18::18:

canım ne oldu hayırdır daldım öyle babana biri birşey mi dedi. Ne güzell canım maalesef ben babamdan hiç sevgi görmedim annemle babam evliyken zaten ilgisizdi ihtiyaçlarımız umrunda değildi boşandılar daha da beter oldu ama ben görüştüm imatla babamdır dedim ancak eşimle tanıştıktan sonra söylediim halde tanışmak bile istemedi bir ihtiyacın var mı sormadı öylece bıraktı zaten ben aramasam asla aramazdı sormazdı bende kestim görüşmeyi evlenememle birlikte düğünüme bile çağırmadım zor çok zor ama.

yok kimse bişi sölemedi söletmem de zaten
bir söz yazmıştım babam hep derki başını dik tut prensesimmm yoksa tacın düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…