cnm yaaa ne desem bilemdim şimdiiibu konuda da ben sana imreniyorum işte
sağol cnmmm çok sağolll
Ammiinnn canımmmm çokkk teşekkürlerrrİnş çok çok mutlu olursun sendee 26 Canım bende:)
olcan jülimmm olcan ben canı gönülden inanıyorum buna
cnm yaaa ne desem bilemdim şimdiii
sağol cnmmm çok sağolll
inşallah cnmmmm yaaaaa
rabbim mutluluğu 2 nizdende eksik etmesin inşallah
boşver deme bişey cevap gelmedimi daha seninkinden
Aminnn canımmm çook teşekkürler kat kat mutluluk huzur seninle olsun inşallahAhh sevgi pıtırcıkları olduk iyimi
Aminnn canımmm çook teşekkürler kat kat mutluluk huzur seninle olsun inşallahAhh sevgi pıtırcıkları olduk iyimi
ben yavaştan kaçar kızlar yemekleri ısıtcam benimki gelir biraz dan hepinizi çok seviyorum...
EFTENPÜFTEN canım sana hayırlı yolculuklar inş. herşey güzel olur senin için...
jülimm senlede yarın görüşürüz takma kafana üsteleme su aksın yolunu bulsun
ben yavaştan kaçar kızlar yemekleri ısıtcam benimki gelir biraz dan hepinizi çok seviyorum...
EFTENPÜFTEN canım sana hayırlı yolculuklar inş. herşey güzel olur senin için...
jülimm senlede yarın görüşürüz takma kafana üsteleme su aksın yolunu bulsun
Öpüyorumm canım teşekkürlerr:) Afiyet olsunn:) İyi bak kocişine kıskanmasın bizi
yok cnm yaa üstelediğim falan yokkkkk herşey olacağına varır ne diyim kiii
sanada kolay gelsin cnm yarın görüşürüz tabikiii
o hiç unuturmu cnmmmgörüşürüz canım bu arada eften püften takılır kalırsa hatırlat 00.30 otobüs kalkıyodu diye
offf hiç gidesimde yok yaaaa
Çıkıom kız bendeAnca hazırlanırım Juli görüşürüz canım iyi geceler :) Üzme tatlı canını
kimse babama laf söleyemez ne erkek arkadasım nede kocammmm cnım yansaa parmağım kesilse babamın gözleri dolar her zaman ben onun evladıyım canıyımmmama sevgiliyi görüosun işte 2 gün önce tansiyonum 17ye çıktı gene aynısı bugünnn baba = can
tmm cnm görüşürüz . tanıştığımıza çok memnun oldum gene bekklerimm
üzülmeyeceğim cnmmm üzülünce tansiyonum çıkıo zaten :18::18:
canım ne oldu hayırdır daldım öyle babana biri birşey mi dedi. Ne güzell canım maalesef ben babamdan hiç sevgi görmedim annemle babam evliyken zaten ilgisizdi ihtiyaçlarımız umrunda değildi boşandılar daha da beter oldu ama ben görüştüm imatla babamdır dedim ancak eşimle tanıştıktan sonra söylediim halde tanışmak bile istemedi bir ihtiyacın var mı sormadı öylece bıraktı zaten ben aramasam asla aramazdı sormazdı bende kestim görüşmeyi evlenememle birlikte düğünüme bile çağırmadım zor çok zor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?