Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ehehe bana denecek bişi yok kendim ediom kendim buluommm işte silkeleyip bi atabilsemmm ah bir atabilsemmm

ankarayaa uçtu he

bazen insanın kendisini en kötüsüne alıştırması daha iyidir canım ilerdeki zorluklar inan dahada can yakıcı olur

bak sende baba konusunda şanslısın işte

kimse babama laf söleyemez ne erkek arkadasım nede kocammmm cnım yansaa parmağım kesilse babamın gözleri dolar her zaman ben onun evladıyım canıyımmm ama sevgiliyi görüosun işte 2 gün önce tansiyonum 17ye çıktı gene aynısı bugünnn baba = can

Alıp onu gelcem canımm=) İZİN ALDI 2-3 GÜN beraberizz inşallah... Sende sıkma canını artık senden değerli kimse yok bunu bil... Seni üzeni sende üzz

inşallahhhh bak yürekten söylüorum kiiiiii allahım sizi hiç ayırmasınnnn sıkı sıkı sarılın birbirinizeeeeee inşllah bende birg
n mutlu olcam allahtan umut kesilmezz senin yaşın kaçtı cnmmm

bu konuda da ben sana imreniyorum işte

inşallahhhh bak yürekten söylüorum kiiiiii allahım sizi hiç ayırmasınnnn sıkı sıkı sarılın birbirinizeeeeee inşllah bende birg

Ammiinnn canımmmm çokkk teşekkürlerrr İnş çok çok mutlu olursun sendee 26 Canım bende:)

olcan jülimmm olcan ben canı gönülden inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…