Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Merhaba tatlımm.. Yeni yılda yaşadığımız tüm kötü şeyleri geride bırakuyruz yeni yıl yeni umutlar yeni sevinçler getirecek.
bugün 1 ocak 2013 bnm için yeni güzel bir yılın başlangıcı inanıorum buna
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana
bu arada hoşgeldin cnmm
bu umut herkeste var çok duyuyorum bunu, umarımda öyle olur
ahucumm cnmmm umut fakirin ekmeği bebeğim umut yoksaaaa ölür insann
umutsuzlukmu sezdim ses tonunda

ahummmmaa umutsuzluk yakışmaz kiii

hastaaaa mı oldun cnmmm nasıl geçti günlerinnn

ÇOk güzeldi gittim yemin töreninden aldım getirdim ama bitti gitti Geriye yarimin evimde bıraktığı koku ve bana bulaştırdığı grip kaldı Az önce uğurladım şafak 140

Sen nabtın canım dallas nasıl gidiyor
:26:

onun adı antonyo bi kerem

ayrıyız şuan cnmmm giden bişi yokkk uğraşmıorum da artık zaten yoruldum 2013 de yeni bir gün basladı bnm için bugün

şafak 140 mı aaaa çok az kalmış cnm plakalara düştü müüüüü bir güne kalmaz bitio bende asker bekledim çok iyi anlıorum seni ki senn kisi anladığım kadarıyla kısa dönem ben uzun dönem beklemiştimmmm ama biz sorasnda ayrıldık o şuan nişanlı

O zaman 2013 sana en güzel duyguları yaşatsın hiç üzmesin inşallah.. Gönlüne göre versin..

Evet kısa dönem ama işte hergün dipdibe olmaya alışınca böyl ayrı kalmak zor oluyor biraz..Alışmıştım ama şimdi tekrar kötü oldum..Hayırlısı bakalım dersler zamanımı unutturur inşallah

inşallah cnmmm antonyodaaa çok pişman olcak amaaaa

emin ol bi bakcaksın bitmiş cnmmm anlamıcaksın bileee derslerle uğraşırken. soraaaaaaa bi daha hiç ayrıllmayacaksınız son ayrılığınız olur inşallah

Amin canımm teşekkürlerr Antonyo anlar tez zamanda değerini zaten... Kafasını vurcak yer arar

umutsuzlukmu sezdim ses tonunda
umut hep vardır
hoşgeldin bu arada

aynen julim ya her konuda bi umudum var yoksa çekilmez bu hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…