- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
2013 ün ilk gününden merhaba kızlar
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana
bu umut herkeste var çok duyuyorum bunu, umarımda öyle olur
bugün 1 ocak 2013 bnm için yeni güzel bir yılın başlangıcı inanıorum bunaMerhaba tatlımm.. Yeni yılda yaşadığımız tüm kötü şeyleri geride bırakuyruz yeni yıl yeni umutlar yeni sevinçler getirecek.
bu arada hoşgeldin cnmmkesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana
ahucumm cnmmm umut fakirin ekmeği bebeğimbu umut herkeste var çok duyuyorum bunu, umarımda öyle olur
umutsuzlukmu sezdim ses tonunda
yeni bir yıl yeni yeni umutlar mutluluklar szilerin olsun
mUTLU YILLAR:2:
hastaaaa mı oldun cnmmmnasıl geçti günlerinnn
ÇOk güzeldi gittim yemin töreninden aldım getirdim ama bitti gittiGeriye yarimin evimde bıraktığı koku ve bana bulaştırdığı grip kaldı Az önce uğurladım şafak 140
Sen nabtın canım dallas nasıl gidiyor:26:
onun adı antonyo bi kerem
ayrıyız şuan cnmmm giden bişi yokkkuğraşmıorum da artık zaten yoruldum 2013 de yeni bir gün basladı bnm için bugün
şafak 140 mı aaaa çok az kalmış cnm plakalara düştü müüüüü bir güne kalmaz bitio bende asker bekledim çok iyi anlıorum seni ki senn kisi anladığım kadarıyla kısa dönem ben uzun dönem beklemiştimmmm ama biz sorasnda ayrıldık o şuan nişanlı
O zaman 2013 sana en güzel duyguları yaşatsın hiç üzmesin inşallah.. Gönlüne göre versin..
Evet kısa dönem ama işte hergün dipdibe olmaya alışınca böyl ayrı kalmak zor oluyor biraz..Alışmıştım ama şimdi tekrar kötü oldum..Hayırlısı bakalım dersler zamanımı unutturur inşallah
inşallah cnmmm antonyodaaa çok pişman olcak amaaaa
emin ol bi bakcaksın bitmiş cnmmm anlamıcaksın bileee derslerle uğraşırken. soraaaaaaa bi daha hiç ayrıllmayacaksınız son ayrılığınız olur inşallah
Amin canımm teşekkürlerrAntonyo anlar tez zamanda değerini zaten... Kafasını vurcak yer arar
umut hep vardırumutsuzlukmu sezdim ses tonunda
aynen julim ya her konuda bi umudum var yoksa çekilmez bu hayatbugün 1 ocak 2013 bnm için yeni güzel bir yılın başlangıcı inanıorum buna
bu arada hoşgeldin cnmm
ahucumm cnmmm umut fakirin ekmeği bebeğimumut yoksaaaa ölür insann
ahummmmaa umutsuzluk yakışmaz kiii
umut hep vardır
hoşgeldin bu arada
aynen julim ya her konuda bi umudum var yoksa çekilmez bu hayat
ama ben artık aşktan yana umutsuzum ahummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?