Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

hayırdır kuzum ex mevzumu yoksa görüşemedik bayadır yeni birimi:26:

1 senedir baska biri var cnm bnm hayatımdaaaa amaaa mutsuzum ayrıldık onunla daaa yani ayrıldık gibiiiii senin bildiğin şahıs nişanlandı

1 senedir baska biri var cnm bnm hayatımdaaaa amaaa mutsuzum ayrıldık onunla daaa yani ayrıldık gibiiiii senin bildiğin şahıs nişanlandı

Canım ya hayırlısı Allah yolunu açık etsin ne denirki:26:
bununla ne oldu ne geçti aranızda peki? İstersen özelden yaz kuzum

Canım ya hayırlısı Allah yolunu açık etsin ne denirki:26:
bununla ne oldu ne geçti aranızda peki? İstersen özelden yaz kuzum

akşama gelcen miii ahucummm işteim şuan uzun uzun özelden yazarımmm sanaaa o kadar kırıldım kiiiiii aşkın yeryüzünde olabileceğine inanmıorum artıkk

eften püfümmm ne bakıon alttannnn sohbete katılsaana

akşama gelcen miii ahucummm işteim şuan uzun uzun özelden yazarımmm sanaaa o kadar kırıldım kiiiiii aşkın yeryüzünde olabileceğine inanmıorum artıkk

tamam julim buralarda olurum ya özelden yada msnden konuşuruz

"Birgün öyle biri girerki hayatına, daha öncekilerle neden yürümediğini anlarsın"

seninkide bigün gelicek canım

tamam julim buralarda olurum ya özelden yada msnden konuşuruz

"Birgün öyle biri girerki hayatına, daha öncekilerle neden yürümediğini anlarsın"

seninkide bigün gelicek canım

bnm msn var mı sen de yoksa özelden yazsana msn ni

inşallah cnmmm yaaaa artık mutlu olmak istiorummmmm

juliackığım ve topikteki arkadaşlar. yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun..

sağolll böcüğümmmmm napıosunnn seninde yeniyılın kutlu olsun
iyiyim bir tanem. ayılmaya çalışıyorum.. aradada bu bölüme bakıyorum. bakıncada sana yazayım dedim.. sevdiğim topiklerden biri çünkü bu topik..bugün tembel tembel kanapede çekirdek çitleyip biir kk ,bir face.. dolaniim işte:)

ahhh cnm bnm bende seni çok seviyorummmm

ahucum ekledim seni msn yee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…