tühh.doğrucu davudluk böyle işteses etme bea havanı bir milyon yapmıştım ne güzel
bnm var 30 ceza puanım
ooo eski adresim cnmm sen ekle o zaaman beni ben yollim özelden sanaaaa
herkese slmlarrrrrrrrrrrrrrrrr
tühh.doğrucu davudluk böyle işte
bebeğim ben çıkıorumm işten çıkcam şimdi birazdannn gelirim ama gene sende buralarda olursan devam ederiz
hoşbulduk nasılsın
iyiyim canım. biri beni durdursun. çekirdek hastalığına yakalandım. illa paketi bitireceğim
çok güzel ya. yanndada cola.. ohh.. tam keyif hatunuyum ben anlaşıldıhımmmmm
ben çok çekirdek yiyince dilimin ucu acıyordu sende dikkat et
çok güzel ya. yanndada cola.. ohh.. tam keyif hatunuyum ben anlaşıldı
kola tehlikeli hem mideye zararlı hemde selülit yapıyo
bende selülit hiç yapmadı ama asit olduğu için evet mideye zararlı. ama seviyorum ben
kola ve zararları:
Fosforik Asit: Genç kadınlarda, osteoporoz hastalığı riskini artırmaktadır. Yani kemiklerin kolay kırılması.
Kafein: Kafein kullanımı huzursuzluk, sinirlilik, heyecan, uykusuzluk, yüz kızarıklılığı, fazla idrar ve sindirim şikâyetleri gibi rahatsızlıklardır.( Boyar Madde(karamel): Şekerin 170 dereceye kadar ısıtılması ile elde edilir. Alerjik bünyelere zararlı bir maddedir. Karbondioksit Gazı: Sağlığa zararlı bir gaz olup, yüksek oranda alınması ani ölümlere neden olur.
Karmin: Renklendiricidir. Cochineal adı verilen böceklerden elde edilir. Şampuan ve kozmetik sanayinde kullanılır.
Yapay Tatlandırıcılar: Aspartam E951, Asesülfan E950, Sakarin E954. Bu maddelerin Alzheimer riski oluşturduğu bildirilmektedir. Özellikle aspartamın çocukların zihinsel gelişimlerini olumsuz etkilediği klinik deneylerle ispatlanmıştır.
% 5 Oranında Etil Alkol: TSEnin gazozların genel özellikleri adlı tabloda etil alkol bulunabileceği belirtilmiştir. Etil alkolün zararlarını herkesin inkâr etmeyeceği zararlı bir madde.
Kokain: Mide duvarında tahrişlere ve obeziteye neden olur. Bağırsaklarınıza ne yaptığınızı tahmin etmek zor değil.
Şeker: Bir bardağında yaklaşık 32 küp şeker bulunmaktadır.
bir daha düşün derim
bende katılabilirmiyim yeniüye oldum bişey bilmiyorum yardım edinnnn
selam beyzacım ama gitmişsin hemencikherkese slmlarrrrrrrrrrrrrrrrr
görüşürüz ahucummmBen çıkıyorum kızlar görüşmek üzere
geldim buralardamısınntamam canm. öyle dolanıyorum ben. olursam aynen devam. bye..
biraz da bana ver hepsini sen yedin beeeiyiyim canım. biri beni durdursun. çekirdek hastalığına yakalandım. illa paketi bitireceğim
çok şeker var kolada beyzoşum yaakola tehlikeli hem mideye zararlı hemde selülit yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?