Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bende selülit hiç yapmadı ama asit olduğu için evet mideye zararlı. ama seviyorum ben

kola ve zararları:
Fosforik Asit: Genç kadınlarda, osteoporoz hastalığı riskini artırmaktadır. Yani kemiklerin kolay kırılması.
Kafein: Kafein kullanımı huzursuzluk, sinirlilik, heyecan, uykusuzluk, yüz kızarıklılığı, fazla idrar ve sindirim şikâyetleri gibi rahatsızlıklardır.( Boyar Madde(karamel): Şekerin 170 dereceye kadar ısıtılması ile elde edilir. Alerjik bünyelere zararlı bir maddedir. Karbondioksit Gazı: Sağlığa zararlı bir gaz olup, yüksek oranda alınması ani ölümlere neden olur.
Karmin: Renklendiricidir. Cochineal adı verilen böceklerden elde edilir. Şampuan ve kozmetik sanayinde kullanılır.
Yapay Tatlandırıcılar: Aspartam E951, Asesülfan E950, Sakarin E954. Bu maddelerin Alzheimer riski oluşturduğu bildirilmektedir. Özellikle aspartamın çocukların zihinsel gelişimlerini olumsuz etkilediği klinik deneylerle ispatlanmıştır.
% 5 Oranında Etil Alkol: TSE’nin gazozların genel özellikleri adlı tabloda etil alkol bulunabileceği belirtilmiştir. Etil alkolün zararlarını herkesin inkâr etmeyeceği zararlı bir madde.
Kokain: Mide duvarında tahrişlere ve obeziteye neden olur. Bağırsaklarınıza ne yaptığınızı tahmin etmek zor değil.
Şeker: Bir bardağında yaklaşık 32 küp şeker bulunmaktadır.

bir daha düşün derim

ahada..anam birde bunayacağım...düşünmek gerekiyor sanırım

Napıyonuz kızlar bakayım dedim nevresimleri değiştirdim, lavaboları ovdum mutfağımın yerlerini sildim şimdi yarına yemek yapcam kalsın bir de duş alıcam..

herkese slmlarrrrrrrrrrrrrrrrr
selam beyzacım ama gitmişsin hemencik
Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere
görüşürüz ahucummm
tamam canm. öyle dolanıyorum ben. olursam aynen devam. bye..
geldim buralardamısınn
iyiyim canım. biri beni durdursun. çekirdek hastalığına yakalandım. illa paketi bitireceğim
biraz da bana ver hepsini sen yedin beee
kola tehlikeli hem mideye zararlı hemde selülit yapıyo
çok şeker var kolada beyzoşum yaa
bende katılabilirmiyim yeniüye oldum bişey bilmiyorum yardım edinnnn

tabi katılbilirisn cnm sor bakalım ne sorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…