Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Yok canım ben alttan alırım inşallah Allah sana daha iyilerini daha yakışıklılarını verecek merak etmee

kısmet cnmmm biz tam 5 yıl çıkmıştık biliomusun aramızdki mesafeye rağmen aşkımızı hep taze tutmuştuk ma şimdi o nişanlı

iyi akşamlar kızlar

niye kimse yok yaa herkes kurtlar vadisini mi izliyor yoksa

beroşun yeni dizisi başladı ona bakıom:26:Yarın gene finalim var:26:Canım çookk sıkılıyor hayatıma anlam yükleyemiyorum:26:Bdv ye bi konuda benmi açsam napsam

beroşun yeni dizisi başladı ona bakıom:26:Yarın gene finalim var:26:Canım çookk sıkılıyor hayatıma anlam yükleyemiyorum:26:Bdv ye bi konuda benmi açsam napsam

yok cnm yaaa açma bence

öle deme cnm yaaa hayatının anlamı askerde ve yakında gelecekkk

bak bna artık sevgilim de yok amaa bunda alışcammm yeni bir hayat beni beklio artık bunu kabullenmem gerek yoksaaa daha çok acı çekerim

Takılıom yavrum ne konu açcam

Hayatımın anlamı askerdede o yokkende kendime birşeyler bulmam lazım:S Kaldıramıorum totomu yerinden ders çalışmam lazım deli gibi ama yapamıyorum...Yalnızlık çok kötü be julim Keşke ailemin yanında olsaydım Dua etde kurtulayım bu sene şu okuldan:26: Sonrada düğünüme davet edeyim seni

Bunlar da dün sana söz verdiğim hanım göbekleri eftencim

ve işte bu daaa NESCAFE

bak ben varım kk var ben aski erkek arkadaşım askerde iken çok güzel vakit geçirmiştim burada nerdeyse tüm gün burada isim kadar güzel dostluklar buldum ki burda bazıları ile hala görüşüyorum birbirimizde telefonlrımız var kimi ile facebokktan arkadaş olduk

umarımmm aileneee en kısa zmandaaa kavuşursun cnmm benidee düğününe çağırırsınn

haa aynalızlık gerçekten zor bak erkek arkadaşm artık beni istemio

Ohhhh ellerine sağlıkkk çok güzel olmuşşş
Canım artık unutmalısın sende önüne bakmalısın...
Ya burda vakit geçiriyorumda işte millet zaten ortamını kurmuş çok takılamıorum geyikte ki takılmamamda gerek aşkıma söz verdim bu sene okulu bitirip kpssyi kazanmam gerek:26:Ben bi ara online oyun oynardım sabah akşam o derece yemeyi uyumayı unuturdum,ha çok güzel dostlarım oldu,AMa işte gerçek hayattan da soyutluyor bilgisayar insanı:26:

senin okulun var cnm haklısın ben gündüz çalışıorum akşamda yemekten soraaa buralardayım iştee

unutucam tbi ama sürekli görüyoruz birbirimzi bu yüzden unutmak daha zor olacak benim için

ama zorluorum kendimiii düşünmemeye çalışıorum artık onu

onunlaaaa sorunlrımız olduğundan beri sıkıntıdan sigaraya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…