- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
senin okulun var cnm haklısın ben gündüz çalışıorum akşamda yemekten soraaa buralardayım iştee
unutucam tbi ama sürekli görüyoruz birbirimzi bu yüzden unutmak daha zor olacak benim için
ama zorluorum kendimiii düşünmemeye çalışıorum artık onu
onunlaaaa sorunlrımız olduğundan beri sıkıntıdan sigaraya başladım
Çıkıp bende bi sigaramı alsam napsam:S Hakkımızda hayırlısı olsun canım... Güçlü olmak lazım
ben vereyim canımmm sanaaa
evet tabiki hakkımızda hyırlısı
bu gece son bir mesaj atıp artık noktayı koycam bu ilişkiye sanırım bir daha ne ararım ne sorarım
Tutamıyorsun gene kendin dimi:) Atma mesaj atme bitir sadece..Oda görsün önemsemediğini
Ne desem boş:) Ama eğer bitirmek istiyorsan bi yerden başlamalısın...O sana değer vermiyorsa sende vermiceksin
ona mesaj atmayayım o kdar çok istiorum ki cnmmm az önce teliii gittim teee evin bana olan en uzak odasına yastığın altına bıraktım geldim
hehehe güzel başlangıç
ona mesaj atmayayım o kdar çok istiorum ki cnmmm az önce teliii gittim teee evin bana olan en uzak odasına yastığın altına bıraktım geldim
Cami avlusuna bırakır gibi
dUALarım seninle julimm
Kız sendrom nerelerdesin senn
dUALarım seninle julimm
Kız sendrom nerelerdesin senn
Kız ben topikte yazdım yaa görmedin miii:44: işe başladım ben artık akşamları gelebilirim
sendrom bizi ziyarete gelmiş cnmmm
ama o kürklü biiz yanında ezik kaldım
Topic durgunlaştıki bakıom kmse yazmıor sende yoksun:f Hayırlı olsunn canımm :)
Aramızdaki tek fark mesajlarda 10dk engeli yok, bir de profilini renklenidirebiliyorsun ki o da o kadar mühim değil
Bir de renkliyiz. Bişey yok yani ne kürkü ben sevmem kürk falan karşıyım hayvan katliamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?