Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Çıkıp bende bi sigaramı alsam napsam:S Hakkımızda hayırlısı olsun canım... Güçlü olmak lazım

Çıkıp bende bi sigaramı alsam napsam:S Hakkımızda hayırlısı olsun canım... Güçlü olmak lazım

ben vereyim canımmm sanaaa

evet tabiki hakkımızda hyırlısı

bu gece son bir mesaj atıp artık noktayı koycam bu ilişkiye sanırım bir daha ne ararım ne sorarım

ben vereyim canımmm sanaaa

evet tabiki hakkımızda hyırlısı

bu gece son bir mesaj atıp artık noktayı koycam bu ilişkiye sanırım bir daha ne ararım ne sorarım

Tutamıyorsun gene kendin dimi:) Atma mesaj atme bitir sadece..Oda görsün önemsemediğini

Ne desem boş:) Ama eğer bitirmek istiyorsan bi yerden başlamalısın...O sana değer vermiyorsa sende vermiceksin

Ne desem boş:) Ama eğer bitirmek istiyorsan bi yerden başlamalısın...O sana değer vermiyorsa sende vermiceksin

ona mesaj atmayayım o kdar çok istiorum ki cnmmm az önce teliii gittim teee evin bana olan en uzak odasına yastığın altına bıraktım geldim

Topic durgunlaştıki bakıom kmse yazmıor sende yoksun:f Hayırlı olsunn canımm :)

sendrom bizi ziyarete gelmiş cnmmm

ama o kürklü biiz yanında ezik kaldım

Aramızdaki tek fark mesajlarda 10dk engeli yok, bir de profilini renklenidirebiliyorsun ki o da o kadar mühim değil
Bir de renkliyiz. Bişey yok yani ne kürkü ben sevmem kürk falan karşıyım hayvan katliamına

Aramızdaki tek fark mesajlarda 10dk engeli yok, bir de profilini renklenidirebiliyorsun ki o da o kadar mühim değil
Bir de renkliyiz. Bişey yok yani ne kürkü ben sevmem kürk falan karşıyım hayvan katliamına

bende sadece o yüzden kürklü olmuorum dermişim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…