hoşbulduk tatlım..hayır diyelim hayır olsun..benimde sabah kalkınca öyleydi..hava da biraz kapalı..ondandır..güzel birkahvaltı..güzel bir müzik kendine getirir...kalk şöyle bir silkelen...
Eşin var yanına gidilsin iste ne güzel bnm ne esim var ne sevgilim suan
Sınava gittin mı cnmmm
aÇAydin gollarını dur dieydin gitme dieydinÇok kötü geçti KKdan soru sormamışlar
Ben adım attım ama inat kabul etmedi bende tazmimi artık msj falananneemmmmm kıyamam sana..gereksiz bir ayrılıksa bu kadar üzme kendini..ilk adım atan olmayayım diye gurur da yapma...bir daha mı gelicez dünyaya
aÇAydin gollarını dur dieydin gitme dieydinÇok kötü geçti KKdan soru sormamışlar
yorumun süper ya...sabah sabah güldürdün beni..öğrencimisin sen? umarım iyi geçmiştir sınavında
Ben adım attım ama inat kabul etmedi bende tazmimi artık msj falanKod:
o zaman biraz uzak dur tatlım..kaçan kovalanır derler..hakikaten doğrudur.tecrübeyle sabit
Hııı7 yıldır bitiremediğim bi okulum var abla Abla didim ama yaş 34 dü dimi:26:Ben 26 Ay evlenme yaşım geldi hala çocuk sanıom kendimi bazen
Ben adım attım ama inat kabul etmedi bende tazmimi artık msj falanKod:
o zaman biraz uzak dur tatlım..kaçan kovalanır derler..hakikaten doğrudur.tecrübeyle sabit
Bugün bu saat oldu mesaj bile atmadım rekor kırdım yani
iş kazanana kadar zaten..sonra öyle ya da böyle bitiyorabla mıı valla doğru ablayım yaa...yolun yarısınıa az mı kaldı ne..bak beni de dertlendirdiniz sabah sabah..
Kız culii herkes aynı şeyi sölüor var bi bildiğimiz: kAçmaya devam:))
anammmm bugün herkes depresyonda mı ne...
Yaşlı hissediyorsan demem
Yok tatlım ben zorla deprosyonuma çekildim herkesimin
bizim de giresimiz mi varmış depresona ne
Siz dünden raziymissiniz vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?