Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

hoşbulduk tatlım..hayır diyelim hayır olsun..benimde sabah kalkınca öyleydi..hava da biraz kapalı..ondandır..güzel birkahvaltı..güzel bir müzik kendine getirir...kalk şöyle bir silkelen...

Topikbastan aşağı dertli anacımmm

Kod:
anneemmmmm kıyamam sana..gereksiz bir ayrılıksa bu kadar üzme kendini..ilk adım atan olmayayım diye gurur da yapma...bir daha mı gelicez dünyaya
Ben adım attım ama inat kabul etmedi bende tazmimi artık msj falan

aÇAydin gollarını dur dieydin gitme dieydinÇok kötü geçti KKdan soru sormamışlar

Aaaaaa kızarım ben onlara nasıl kk dan sormazlar

yorumun süper ya...sabah sabah güldürdün beni..öğrencimisin sen? umarım iyi geçmiştir sınavında

Hııı7 yıldır bitiremediğim bi okulum var abla Abla didim ama yaş 34 dü dimi:26:Ben 26 Ay evlenme yaşım geldi hala çocuk sanıom kendimi bazen

Hııı7 yıldır bitiremediğim bi okulum var abla Abla didim ama yaş 34 dü dimi:26:Ben 26 Ay evlenme yaşım geldi hala çocuk sanıom kendimi bazen

iş kazanana kadar zaten..sonra öyle ya da böyle bitiyor abla mıı valla doğru ablayım yaa...yolun yarısınıa az mı kaldı ne..bak beni de dertlendirdiniz sabah sabah..

Kız culii herkes aynı şeyi sölüor var bi bildiğimiz: kAçmaya devam:))

Son düzenleme:
Eften nereye bitkin kız

Son düzenleme:
Siz dünden raziymissiniz vallaaa

aynenn canımm..

ben bir gideyim kocaya sürpriz yapayım oğluşla..kendimi yemeğe çıkarttırayım..öğleden sonra sizinleyim inşallah..geçen gün bir bot beğenmiştim..inşallah kocama onu aldırtıcam..küçük emrah moduna girmem lazım
öpüldünüz..öğlene kadar dağıtın kasvetinizi..dün akşamli cıvıl cıvıl haline dönün hadi

Kızlar antonyonun dün bır is aldığını duymuştum hem de hic istemediğim bır isti bunu kendisi de biliordu fakat bugün de bır arkadastan öğrendim o işe baskalarını yollamış kendi gitmemiss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…