Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

İnşallah aldırırsın Cnm beklioruz biz seni sen gelene kadar neseleniriz

Güle güle ablaaAllah saadetinizi arttırsınBEnim içinde alışveriş yap bol bol para harca bende kalmadı hiç

Püffffff sen hangi tilkilerde gezimi bakım

çok haklısın canım bu tüm hayatın boyunca öyle oluyor bnu bilirim hayatın her evresinde kıymetlerini bilmek lazım

Hayatıma yada hayatımıza kim girerse girsin nasibimz değilse bır şekilde çikioyorlar sora ardıma baktığımda görüyorum ki yanımda kalan insanlar annemle babam o askımdan ölen insanlar bır sekilde yok oluolar

Annecim babacim sizi çok seviyorummVeeeee kk dostlarım onlar her zaman bana destek oldular ne zaman düşsem elimden tutup kaldırmak için herseyi yaptılar zorlada olsa bazı seyleri kafama soktular. Her şey için sagolun kızlar ablacimm seninde hakkını ödeyemem sende çok uyardın beni

ah canım hepiniz bizim kızlarımızsınız kıyamam size kendinizi ezdirmeyin öncelik kendiniz siz kendinize değer verirseniz karşınızdakide vermek zorunda

ah canım hepiniz bizim kızlarımızsınız kıyamam size kendinizi ezdirmeyin öncelik kendiniz siz kendinize değer verirseniz karşınızdakide vermek zorunda

Bilimcim ablacimm bugün bnm miladım yanımda olmak isteyen yerimi numarimi evimiherseyimi biliyor gelir bulur beni yok bulamam dıyorsak kendi bileceği is ben değerliğim ve bnm de bır gururm var daha fazla soytarı olmak istemiyorum karşısında

işte budur

[video]http://m.youtube.com/index?feature=youtu.be&desktop_uri=%2Findex%3Ffeature%3Dyoutu.be&gl=TR#/watch?v=pID31xMCACA[/video]

Bu şarkıya bayılıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…