- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
aynenn canımm..
ben bir gideyim kocaya sürpriz yapayım oğluşla..kendimi yemeğe çıkarttırayım..öğleden sonra sizinleyim inşallah..geçen gün bir bot beğenmiştim..inşallah kocama onu aldırtıcam..küçük emrah moduna girmem lazım
öpüldünüz..öğlene kadar dağıtın kasvetinizi..dün akşamli cıvıl cıvıl haline dönün hadi
aynenn canımm..
ben bir gideyim kocaya sürpriz yapayım oğluşla..kendimi yemeğe çıkarttırayım..öğleden sonra sizinleyim inşallah..geçen gün bir bot beğenmiştim..inşallah kocama onu aldırtıcam..küçük emrah moduna girmem lazım
öpüldünüz..öğlene kadar dağıtın kasvetinizi..dün akşamli cıvıl cıvıl haline dönün hadi
merhaba canlar ben geldim
Püffffff sen hangi tilkilerde gezimi bakım
Hoşgeldin sevgi ablaaa
Hosgeldin sevgi ablacimm nasilsin
Ne dedin gülümUyusammı uyumasammı didiniom kendimle
hb canlarım bende iyiyim
julım yılbaşında neler yaptın ne hediyeler aldın hiç konuşamadık
Uykun varsa uyu fıstık aksama zinde ol toplanırız burda
Bısi yapmadım abla evde idim malesef sıkıcı bır yılbaşı idi dostlar dağılsın ufak tefek hediyelestik iste
benim içinde öyleydi inşallah tüm yıl böyle olmaz drgun bir geceydi
İyi ki annem babam var ya onlarda olmasaydı kimse için onları karşıma almaya değmezmiş onu anladım ama ablacimm
çok haklısın canım bu tüm hayatın boyunca öyle oluyor bnu bilirim hayatın her evresinde kıymetlerini bilmek lazım
Hayatıma yada hayatımıza kim girerse girsin nasibimz değilse bır şekilde çikioyorlar sora ardıma baktığımda görüyorum ki yanımda kalan insanlar annemle babam o askımdan ölen insanlar bır sekilde yok oluolar
Annecim babacim sizi çok seviyorummVeeeee kk dostlarım onlar her zaman bana destek oldular ne zaman düşsem elimden tutup kaldırmak için herseyi yaptılar zorlada olsa bazı seyleri kafama soktular. Her şey için sagolun kızlar ablacimm seninde hakkını ödeyemem sende çok uyardın beni
ah canım hepiniz bizim kızlarımızsınız kıyamam size kendinizi ezdirmeyin öncelik kendiniz siz kendinize değer verirseniz karşınızdakide vermek zorunda
Bilimcim ablacimm bugün bnm miladım yanımda olmak isteyen yerimi numarimi evimiherseyimi biliyor gelir bulur beni yok bulamam dıyorsak kendi bileceği is ben değerliğim ve bnm de bır gururm var daha fazla soytarı olmak istemiyorum karşısında
işte budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?