intikam soğuk yenen bir yemektir.
uygun zamanını bekle
neler olmadı ki beyzoşummm
yok cnm yaaa ne yazcm ben onaaa aynen böle yazıodu . artık çıkmadığımızı basta amcan olmak üzere , 3 arkadasın daha adını yazmış biliolar ve senin yengenin akrabası ile çıktığınıda biliolar ben tükürdüğümü yalamam aslaaaaaarabişim ymn ederim kiiiii o akşam sadece iyi akşamlar diyip geçtimmm allah canımı alsın kiii
sevdiğim adam bana iftira atacak kadar açaldı ama bnm gözümde dev gibiydi toz oldu birdennnn o cümleleri okuduğumda rabişim
onu yok sayarak
soğuk
sizin oradada sis varmış galiba
ben degil melez gitcekdi disciye
Nasilsin amerikada havalar nasil
rabiş napsak bunaaaabiz biliyoruz canim senin masum oldunu,aslinda oda biliyor ama gicikligina yapiyor
ona güzel ders vermek lazim ama nasil
ne iftirası attı
adam o kadar birlikte olduğu insanı tanımamışda iftira
anacim bizim burda ne yokkine ararsan var
10 ayda kar yagmaya basladi 2 hafta önce -15 dereceydi :18: düsün donduk resmen
sen burda ne yapıyorsun
o kadar mııııımakyaj yapmamı istemiodu yarın ilk işşş makyaj yapmak olacak
yok okadarcikla olurmu ,neler yapcaz neler plan bulalim
ilk imajini degistirip havali olcaksin,makyjda yapcan onun yasakladi elbiseleride giycenama ona slm bile verme gördünde
rabiş napsak bunaaaa
dedim yaaa bi akrabama iyi akşamlar diyincekızdı die gitmiş amcamlara ve beni tanıyam bir kaç abiye yengesinin akrabası ile çıkıo bnmle bir alakası yok demiş ben dediğine inanmıorum ama aklındn geçirmesi bile üzdü beniii
neden buraya gelmesi yasak mıııı :26::26:
sen burda ne yapıyorsun
rabiş napsak bunaaaa
dedim yaaa bi akrabama iyi akşamlar diyincekızdı die gitmiş amcamlara ve beni tanıyam bir kaç abiye yengesinin akrabası ile çıkıo bnmle bir alakası yok demiş ben dediğine inanmıorum ama aklındn geçirmesi bile üzdü beniii
insanın totosu donar be
ne öyle -15 derece
o sevmio die hep sade dolaşıordummm saçlarımı hemen toplayıp gidiodum işeeesiyah çorap giyip diz üstüüü elbise giycemm
seden ögrendim nevosum topic topic gezmeyinsilsin canim
[/B]
yaaa yalan ben biliorummmamcanla ne alaka ya
amcana gidip ben onunla çıkıyodum da
o benden başka biriyledemi çıkıyo demiş
amcan da onun ağzını burnunu kırmamış
bu gece bana moral verioooo nevoşummmYok olur muAma ömürün topiğinde nevreste geziyor diyor kendi de burda
seden ögrendim nevosum topic topic gezmeyinsilsin canim
onun irtibat oldu kisilere amcan vsler onlara ayrildinizi artik birlesmenin mümkünati olmadini iftira attini yasadiklarini anlat ,kesinlikle bu is bitti demeyide unutma
bu gece anneme bittiğini söledim zaten
dondu zaten cok kötü hasta olmusdum :2::2:
iyi akşam arkadşlar nası gidiyo
o sevmio die hep sade dolaşıordummm saçlarımı hemen toplayıp gidiodum işeeesiyah çorap giyip diz üstüüü elbise giycemm
Yok olur muAma ömürün topiğinde nevreste geziyor diyor kendi de burda
giy mini mini etekleri gez
oda ben demiştim zaten desin
bence kendinden taviz verme ki o utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?