Benimki çoktan uyuduuyanık olsa şüphelenirdim, iyi de benim kocişim kılıbık değil ki Has türk irkeğimmm o benimm
Caldion kalıyo, git diyon gidiyo o zaman seninki
hakkkında hayırlısı olsun canım .. kader kısmet bu işler derdi veren rabbim dermanını da verir .
Bende su an utandım kendimden neden biliyormusun canım beni seven değer veren bir insan var ama ben ona sıkılıyorumm arkadaşım yok diye ne eziyetler ediyorummne kadar nankörüm ben bencilim ben
jlım toparlan canım
erkek arkadasının değerini bil cnm !!!!
Ama benimki sert biri değildir, anlayışlıdır. Akşam yemeği yedik, ben pcyi aldım kucağıma sofrayı kaldırmadan kocişim de sofrayı kaldırıverdi sağolsun
Benimki de malesefff aynı. Accık kılıbık olsa süper olurdu ama cıkkkk yokkk
İnşallah askerlik dönüşü accık yumuşar da kıvamını bulur
Canım bir söz vardır ya, bekarlar mutluluğu evlilikte zannedermişsen kocisini bekletme hadi bakıyımm oh oh oh ohh :) o değilde she parfümün morlusu acaip kokuyo kızz :) ne güzel evlisin valla darısı başımıza amin de çabuk
burdayım cnm daaa kafamı toparlayıp yazamıorum kiii
Ama benimki sert biri değildir, anlayışlıdır. Akşam yemeği yedik, ben pcyi aldım kucağıma sofrayı kaldırmadan kocişim de sofrayı kaldırıverdi sağolsun
Canım bir söz vardır ya, bekarlar mutluluğu evlilikte zannedermişRabbim hayırlısını versin, tabi ki evlenmeli herkes. Ama öyle bir rüya falan beklemesin, yok öyle bir alem.
Kendine gel kızzzHerşey güzel olacakkkk
Kuzum kendimizin değerini bilmiyoruz biz hatayı orda yapıyoruz...Hayat gerçektende çok kısa... Üzülmeye değmiyor hiçbirşey...Kendimizi sevince bütün problemler çözülebiliyor..Seni senden başka kimse üzemez... Üzme artık kendini hadi...
cnm bnm üzüldüğüm şuan biizim ayrı olmamız değil ki duyduğum ettiği kelimeler
Bu aralar eski şarkılara sardım benn. En çok dinlediğimm:
[video=youtube_share;WJeyDJ5ewVw]http://youtu.be/WJeyDJ5ewVw[/video]
Canım zamanı geriye alamıyoruzki malesef.. Keşkeler dahada kötü yapıyor insanı..Boşver yanlış tanımışım de geç...Herkes kendi yoluna...
Canım bir söz vardır ya, bekarlar mutluluğu evlilikte zannedermişRabbim hayırlısını versin, tabi ki evlenmeli herkes. Ama öyle bir rüya falan beklemesin, yok öyle bir alem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?