Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Nerde yapıyor askerliği
Rahatlık önemli tabi
Sevgilim 4 ay boyunca günde 8 saat nöbet tuttu pek rahat değildi ama telefon olayı rahattı hep aradı bende moral verdim

biz nöbette bile konuşuyorduk komutan kankası idi

460 gün çok zor biz şimdi hiç tartışmadık bu sürede
Ama uzun dönem olsaydı kesin kavga ederdik

460 çok zor ama biz hiç tartışmadık cnmmm sürekli mesaj atıodu arıodu nöbette bile konuşuyorduk biz abartmıştık yani olayı şöfordu bnm eski erkek arkadasım

sorma ya yok bankaya paracıklarımızı vermiş
askerlik şubesinde komutanım demiş

anlattıkça krizlere girdim

akşamda hasret giderdik

beyefendi askerden gelmiş
hey allam yaaaa askerden gelmişmiş
Bizde nöbette konuşuyoruz bi açıyor telefon 4 saat sonra kapanıyor

aynen cnm gece yarıları 5 lerde annem bazen uyanıp geliodu manyakmısınız siz die yatsana dioduuuuuu adamı nöbette bile rahat bırakmıon diodu

Benimki rahat olcakmış şükür:)) Silahlığı vermişler:) Gece uyumucak akşam7 sabah 7 sıcacık odada silahları beklicekmiş:) 2 saatte bir nöbettekilere silah temin edecek:) Kpss çalışcak kitap aldım yolladım gündüz de yat kalk serbestHiç silahlı dışarı nöbeti yok çok şükür:) Paso konuşuyoruz

evde karısı var bide oğlu var

benimki sırtında taş taşır yine de gitmezdi

zaten bedelliyi deli gibi bekliyodu

asker beklemek çok güzel bir duygu ama her genç kıza nasip olmaz die düşünüorummmm bambaska bir gurur

kesinlikle haklısın

bende yarım saat bekledim

onu beklemek . şafak saymak . aramasını beklemek . sürekli gözünün telinde olması inan wc ye bile giderken yanımda idi telim hep

aklımaa geldiiiiiiii dertlendim bak gene :2::2:

eheheh o artık nişanlı biri ama iyi ki beklemişim onu tüm kalbimle mutluluklar diliyorum onaaa bana çok güzel günler yaşattı

canım patlamiş mısır ıstedı...en ıyısı gııdıyımde mısır patlatayım:)))

:)ben sızın yerınızede yerım canım aaa ne demek...tuzlu tuzlu ohhh...ımkanımız olsada hep beraber paylassakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…