- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
yok ses yapmadiniz bende size katilmaya geldim deseydin ne anlayissizlar
zaten öncedende uyarmissin bidakine uyarmam direk polis cagiririm de
hadi ayda yilda anlayis gösterbilirsinde hergün hergünde olmazki
Benimki bile sinirden deliye dönüyor geçen izne geldikavga edecekti bana kızıyor neden sessiz kalıyorsun diye...Küçükler daha ilk yılları anladığım kadarıyla,Ondan serserilik zamanları...Hadi gene bişe dememde final dönemi sınavlarım var...Evet tek kalıyorum,Apartman sayılır stüdyo dairede kalıyorum bir odalı:44:tek basinami kaliyorsun :26: yurtdamisin ?
Benimki bile sinirden deliye dönüyor geçen izne geldikavga edecekti bana kızıyor neden sessiz kalıyorsun diye...Küçükler daha ilk yılları anladığım kadarıyla,Ondan serserilik zamanları...Hadi gene bişe dememde final dönemi sınavlarım var...Evet tek kalıyorum,Apartman sayılır stüdyo dairede kalıyorum bir odalı:44:
sen yine kizlara fazla taviz verme canim,taviz tavizi dogrurur
ailen uzaktami ? sinavlarin nezman bitiyor ?
Doğruyu söylüyorsun işte tatlı dil yılan meselesi olurmu diye sabrediyorum11 saatlik yol var malesef ailemle aramda Sınavlar 2 hafta sonra falan biter inş,1 haftalığına kaçacam memlekete Allah izin verirse
olmuyor denedim olmuyor hatta tem tersi oluyorbu ses cikarmaz birseye bildimizi okuyalim oluyor
bende sonra bildiklerimi okuturuyorumtatli dilden anlayanda var tabikide herkes icin gecerli degil
ailenin yanina git kafani dinle güzelce sinavin INSALLAH cok basarili geer
Doğru diorsun artık bende eli maşalı olmaya başlıcam zatenTeşekkür ederimm aminn
Kayıpdın bugün muhabbet erken dağıldı:26:
ev temizli yaptim bi güzel sonrada disari cikip gezdik
eve gelince sizlerle sohbet edeyim dedim tl geldi bayada uzun konusduk
ALLAH bana bi cene vermis MASALLAH
yarin herkesin isi varya ondan erken kactilar,bende kacicam canim
bugün gezmeydi temizlikdi yoruldum ,uzun zamandir ilk defa bu saate uyumaya gitcem
ama yarin gec yatarim uzunca sohbet ederiz canimkorkuturum seni yine
MaşallahBende çıkcam zaten sustular fırsat bu fırsat uyuyayım:) Hayırlı geceler tatlı uykularr
kusura bakma canim ya acil bi tl geldi cikmak zorunda kaldim
simdide sizler cikmissiniz artik yarin sohbet ederiz
ALLAHA emanetsiniz
Bütün gün romeoma kargo hazırlamakla uğraştım:) Güzel bi foto,Şafaklı foto,mektup konduruverdim:) Bide ihtiyaçlarını aldımAblası yanında herbişeyi benden istiyor paramı bitirdi eşşek Kalem silgi bile kargoladım Geç gelirim julim ben bugün ders çalışcaz arkadaşlarla Yarın sınavım var Öpüldünüz
Bütün gün romeoma kargo hazırlamakla uğraştım:) Güzel bi foto,Şafaklı foto,mektup konduruverdim:) Bide ihtiyaçlarını aldımAblası yanında herbişeyi benden istiyor paramı bitirdi eşşek Kalem silgi bile kargoladım Geç gelirim julim ben bugün ders çalışcaz arkadaşlarla Yarın sınavım var Öpüldünüz
ulımmmm ne haber iyi haberler olsun ama
abla antonya kıvama gelmeye basladı
tabi yavaş yavaş olacak sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?