Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yok ses yapmadiniz bende size katilmaya geldim deseydin ne anlayissizlar
zaten öncedende uyarmissin bidakine uyarmam direk polis cagiririm de

hadi ayda yilda anlayis gösterbilirsinde hergün hergünde olmazki

tek basinami kaliyorsun :26: yurtdamisin ?
Benimki bile sinirden deliye dönüyor geçen izne geldikavga edecekti bana kızıyor neden sessiz kalıyorsun diye...Küçükler daha ilk yılları anladığım kadarıyla,Ondan serserilik zamanları...Hadi gene bişe dememde final dönemi sınavlarım var...Evet tek kalıyorum,Apartman sayılır stüdyo dairede kalıyorum bir odalı:44:

sen yine kizlara fazla taviz verme canim,taviz tavizi dogrurur

ailen uzaktami ? sinavlarin nezman bitiyor ?

sen yine kizlara fazla taviz verme canim,taviz tavizi dogrurur

ailen uzaktami ? sinavlarin nezman bitiyor ?

Doğruyu söylüyorsun işte tatlı dil yılan meselesi olurmu diye sabrediyorum11 saatlik yol var malesef ailemle aramda Sınavlar 2 hafta sonra falan biter inş,1 haftalığına kaçacam memlekete Allah izin verirse

Doğruyu söylüyorsun işte tatlı dil yılan meselesi olurmu diye sabrediyorum11 saatlik yol var malesef ailemle aramda Sınavlar 2 hafta sonra falan biter inş,1 haftalığına kaçacam memlekete Allah izin verirse

olmuyor denedim olmuyor hatta tem tersi oluyor bu ses cikarmaz birseye bildimizi okuyalim oluyor

bende sonra bildiklerimi okuturuyorum tatli dilden anlayanda var tabikide herkes icin gecerli degil

ailenin yanina git kafani dinle güzelce sinavin INSALLAH cok basarili geer

Doğru diorsun artık bende eli maşalı olmaya başlıcam zatenTeşekkür ederimm aminn

Kayıpdın bugün muhabbet erken dağıldı:26:

Doğru diorsun artık bende eli maşalı olmaya başlıcam zatenTeşekkür ederimm aminn

Kayıpdın bugün muhabbet erken dağıldı:26:

ev temizli yaptim bi güzel sonrada disari cikip gezdik

eve gelince sizlerle sohbet edeyim dedim tl geldi bayada uzun konusduk

ALLAH bana bi cene vermis MASALLAH

yarin herkesin isi varya ondan erken kactilar,bende kacicam canim

bugün gezmeydi temizlikdi yoruldum ,uzun zamandir ilk defa bu saate uyumaya gitcem

ama yarin gec yatarim uzunca sohbet ederiz canim korkuturum seni yine

Maşallah Bende çıkcam zaten sustular fırsat bu fırsat uyuyayım:) Hayırlı geceler tatlı uykularr

kusura bakma canim ya acil bi tl geldi cikmak zorunda kaldim

simdide sizler cikmissiniz artik yarin sohbet ederiz

ALLAHA emanetsiniz

Tmm cnmm önemli bişi olmasında birden kayboluncaaa sen merak ettim kuzum

ne kadar ayıp herkesler nerede

Ben tek bakma ne hapdan şimdi buradaaa

Son düzenleme:
Bütün gün romeoma kargo hazırlamakla uğraştım:) Güzel bi foto,Şafaklı foto,mektup konduruverdim:) Bide ihtiyaçlarını aldımAblası yanında herbişeyi benden istiyor paramı bitirdi eşşekKalem silgi bile kargoladımGeç gelirim julim ben bugün ders çalışcaz arkadaşlarlaYarın sınavım varÖpüldünüz

Bu aksam yokmusun püfümmm yaaa

Yokluğun belli olacak emin ol

Hasretle yolunu bekliyoruz :13:

aman derslerine iyi çalış:126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…