evet ablacım iyice kıvama gelsin antonyo kulak memesi gibidiyimi
sakın sende hemen erime kendi kıvamını koru şımarır sonra
Nerdesinizz
vay vay vay kimleri qörüyorum buralardaaa
hiç bizim topiğe uğramayan ortimm
dövecem seni hee
yoksa kaçamak mı yaptın hee
burdayım cnmm
[/COLOR]vay vay vay kimleri qörüyorum buralardaaa
hiç bizim topiğe uğramayan ortimm
dövecem seni hee
yoksa kaçamak mı yaptın hee
[/COLOR]
püfff bnmmm artık
burdayım cnm canım sıkkın biraz
Ne oldu kuzummNiye sıkkın
antonyonun ailesiii bnmle olmasını istemioya ( bnm babam basta istemedi die bunlarda bana cephe aldılar) antonyonun canını sıkmışlar bugün doğal olark bizede yansıo işte
Allah Allah, Oğullarının mutluluğunu istemiolarmı... Elleri mahkum nasıl karşı çıkabilirlerki...Ne enteresan insanlar...
Yok ortim yok=)Geyikde takılıyorum öyle sende gel =)) bUGÜN YANIMDA tantuni yediler ben inatla special-kBu hafta 1. yiz merak etme ya ben menü paylaşmıyorum kızıyorlar düzensizim die
hee tmm bak sana qüveniorum bu hafta birinci olalım
kızlar fena qaza qelmişler süper diyet yapıolar
onlara kaptırmayalım bu hafta inş...
arada uğra menünü paylaşmasanda qörün kuzum
hadi öptmmm
annesi antonyo ile konuşmuyor , o kızı bırakmadan da konuşmam diomuş . bugün teyzesini aramış bişi istemiş annesi yemn ettirmiş teyzesinee ona asla hiç bişi vermeyeceksin diee zorla birbirimizden soğutuolar koparıolar bizi bi yanda ailesi bi yanda ben
Yavrım ne desem bilemedimÖnce bi kendini tart ama üzülme.. Gerçekdende körkütük aşıkmısın,Çocuklarımın babası bu olacak diormusun?Güvenin sonsuzmu...Aynı savaşı o senin için verebilecekmi...Bi bunları göz önünde bulun...Ondan sonra savaş yada geri çekil...:26:
çok seviyorum . ama herşey sevekle bitmiooo iştee . ondan bir çocuğum olsun ikimizin meyvesi olsun o kadar çok isterim kiii . güvenim sonsuz değil beni çok kırdı biliosunuz . aynı savası bnm için verir miii bilmiorum
Bence artık konuşma zamanı...Al karşına konuş..Herşeyi konuşun ve ortak bi karar verin... Az çok anlarsın düşüncesini
hafta içi arayyım ben bunu en iyisiiiiii oturup konuşayım , ona göre bir karr verelim artık yoksa ben hasta olcammm püfüm yaaaa
Bncede erteledikçe kafayı yersinBiranönce konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?