Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Ben bergomotlu cay severim ama

desene sende bendensın..bende bergamotu severım.dogus un sıyah kutuda olanından var bende ondan atıyorum hep.cogu kımse sevmez ama bergamotu..

suandada bergamotlu ıcıyorum

desene sende bendensın..bende bergamotu severım.dogus un sıyah kutuda olanından var bende ondan atıyorum hep.cogu kımse sevmez ama bergamotu..

suandada bergamotlu ıcıyorum

Bende de cnmmm bayılıyorum bergomataa yaa cay bnmm vazgeçilmez tutkum

Bende de cnmmm bayılıyorum bergomataa yaa cay bnmm vazgeçilmez tutkum

evet..yaz kıs farketmeden ıcıyorum valla.caysız yapamam ben yaa bazıları cay sevmıyor hayret edıyorum cay sevılmezmı dıye

suan esra erolu ızlıyorum..bu kadını neden guzel gıydırmıyorlar yaa.hıc begenmıyorum bunun kıyafetlerını

Aynen Bencedeee bnm demlik sürekli Ocak'ta cay var her daim yani cay kolim culiniz cay kolim Toki'yi

Biraz uzansaydık bari yaa

Bende çaycıyım kızz ama üşengecimAma kahvede severim

suan esra erolu ızlıyorum..bu kadını neden guzel gıydırmıyorlar yaa.hıc begenmıyorum bunun kıyafetlerını

Ben kendisinede ısınamıorum valla

sinavin nasil gecti kizlar laptoptan giriyorum ondan rahat yazamiyorum,nasilsiniz bakiyim julim nasilsin canim ?

HoşgeldiinnnHerzamanki gibi kötüydü ama hoca herkesi geçircem dedi ve herkesinki kötü bi ümit:26:

bende ygs ye gırcem..ne guzel calısıyorum dımı.sınavda bana kk de ne yaptın dıycekler

Benmkide farksız:) KKDAN SORU BEKLİORUM HEM OKUL HEM KPSSAllah yardımcımız olsun:26:

HoşgeldiinnnHerzamanki gibi kötüydü ama hoca herkesi geçircem dedi ve herkesinki kötü bi ümit:26:

Benmkide farksız:) KKDAN SORU BEKLİORUM HEM OKUL HEM KPSSAllah yardımcımız olsun:26:

kiz niye kötü gecti yine derslere calismayi ihmal etmiyoruz demi

yorgunum geceden kalma,börekmi yapcam ödevmi yapcam sasirdim sen nasilsin canim

yapmadınmı gece boregını.?
bende nasıl olayım işi gucu yaptım geldım buraya..bırazdan yemek yapcam..gecede ygsye calıscam...dunyanın konusu varmıs yaa sımdı bı bakıyorumda kıtaplara..puff:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…