- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Demek öyleee
Hareket etmek İyidr Cnm üsenmee
benım cay ketılda..alıp alıp ıcıyorum :118: buyrun sızede ıkram edeyımm
Ben bergomotlu cay severim ama
desene sende bendensın..bende bergamotu severım.dogus un sıyah kutuda olanından var bende ondan atıyorum hep.cogu kımse sevmez ama bergamotu..
suandada bergamotlu ıcıyorum
Uyuyamadım bugün yorgunum be yaa sabahın köründe kalktım
[/B][/FONT][/COLOR]
Bende de cnmmm bayılıyorum bergomataa yaa cay bnmm vazgeçilmez tutkum
Sınavdan gelince uyuyamadım
evet..yaz kıs farketmeden ıcıyorum valla.caysız yapamam ben yaa bazıları cay sevmıyor hayret edıyorum cay sevılmezmı dıye
ne sınavına gırdın cnaım.?
bBilgisayar öğretmenliği okuyorum finallerim varda bu haftaBilgisayar ağları die nalet biders
Aynen Bencedeee bnm demlik sürekli Ocak'ta cay var her daim yani cay kolim culinizcay kolim Toki'yi
Biraz uzansaydık bari yaa
suan esra erolu ızlıyorum..bu kadını neden guzel gıydırmıyorlar yaa.hıc begenmıyorum bunun kıyafetlerını
sinavin nasil gecti kizlar laptoptan giriyorum ondan rahat yazamiyorum,nasilsiniz bakiyimjulim nasilsin canim ?
sinavin nasil gecti kizlar laptoptan giriyorum ondan rahat yazamiyorum,nasilsiniz bakiyimjulim nasilsin canim ?
bende ygs ye gırcem..ne guzel calısıyorum dımı.sınavda bana kk de ne yaptın dıycekler
hosgeldın rabıaa..nasıllsın güzelım?
Vuli var rabiş var Tokyo var debende ygs ye gırcem..ne guzel calısıyorum dımı.sınavda bana kk de ne yaptın dıycekler
yorgunum geceden kalma,börekmi yapcam ödevmi yapcam sasirdimsen nasilsin canim
HoşgeldiinnnHerzamanki gibi kötüydü ama hoca herkesi geçircem dedi ve herkesinki kötü bi ümit:26:
Benmkide farksız:) KKDAN SORU BEKLİORUM HEM OKUL HEM KPSSAllah yardımcımız olsun:26:
yorgunum geceden kalma,börekmi yapcam ödevmi yapcam sasirdimsen nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?