Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

hürrem kurtarmadı desene senı rabıaben bıttı sanıyordum odevın

yapmadınmı gece boregını.?
bende nasıl olayım işi gucu yaptım geldım buraya..bırazdan yemek yapcam..gecede ygsye calıscam...dunyanın konusu varmıs yaa sımdı bı bakıyorumda kıtaplara..puff:2:

yaptim gece güya 10 tane yapcaktim 1,5 kiloluk yaptim Allah yardimcin olsun canim bu emeginin karsilini alirsin insALLAH

tskler julim bende iyiyim

kiz ömürün verdi ödev 7 sayfam kaldi bugün konustunmu enisteyle canim ?

Rabiş o arada ama suan burada değil is için buraya 1 saat uzaklıkta ki bır yere gitti o kadar konuştum

Bütlere güvenerek gevşedim biraz galibaSopa istiyorumm galibaa Senin ne ödevin var be ya:26:
bugün napiyoruz sonun kadar ders calisiyoruz bu gece seni netde görmicem anlasdikmi ömürün verdi ödevler
hürrem kurtarmadı desene senı rabıaben bıttı sanıyordum odevın

yok hürrosda kurtaramadi bu gece cin yemeklerin devamiyla bitircem ödevimi

yaptim gece güya 10 tane yapcaktim 1,5 kiloluk yaptim Allah yardimcin olsun canim bu emeginin karsilini alirsin insALLAH

amın canım ınsalah..ya acıkcası cokta calısmıyorum gercı.acıkogretıme kaydolmak ıcın gırcem.180 ı gecsem yeter..ya bu arada acıkogretıme gırmek ıcın 140 ımı 180 ımı gecmek şart?

kızlarr ben cıkıoyrum yemek yapmaya gıder...bu arada yemekte kusbası sote ve mercımek corbası var yanınada tursu koyarım

kendınıze ıyı bakın yarın gorusuz ınslaah

kızlarr ben cıkıoyrum yemek yapmaya gıder...bu arada yemekte kusbası sote ve mercımek corbası var yanınada tursu koyarım

kendınıze ıyı bakın yarın gorusuz ınslaah

Afiyet olsun Cnm görüşürüz bende ısten cikcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…