Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Gene nereye kayboldunuz

Çayyyyy

ayy maşallah sizee.. çok azimli gördüm zayıflama konusunda sizleri... azcık ben de kararlı olsam bi sürü kararr alıorum yemicem sözler veriorum kendime sonra tırtttt yani 1 gün bile geçmio üstünden

Ama ben yememezlik yapmicam ki koca bır tabak meyve salatası yaptım az sora onu yiyeceğim Cnm yani bu geceyi kalorisi düşük yiyeceklerle kapatacağım

Deniz seni sopayla kovalarım haaa:95iyet diil spor yapcaksın sen selülitlerin vücudun yemekle alakalı diilki

Afiyet olsun julim benim

kilomu söleyince hemen tepki vermek yok ama :26: 55 kiloyum ama etim sıkı değil sıkıntı orda selülütüm çok, hiç geçmio giderek ilerliyoo hatta ama aburcubur konusunda durduramıorum kendimi

Denizcim sen spor yapmalısınız cnmm

Çayyyyy

Deniz seni sopayla kovalarım haaa:95iyet diil spor yapcaksın sen selülitlerin vücudun yemekle alakalı diilki

Afiyet olsun julim benim

bebeğim valla kızma ,, 50 yasında bi teyzeninki gibi aynı denizde görürüz teyzeleri hani inan o boyutta bak... geçen yıl 1ay spor yaptım geçmedi ama plates falan işe yarar mı:26: bi de çatlak var tabi heralde bn çocukluktan ergenliğe geçerken ani kilo aldım .. vucut tipim kötü ya kilom çok değil ama bölgesel fazlalık var. mesela can simidi

Kuzum 1 ay sporla geçmez zaten :) Sen alışkanlık haline getir bide biberiye yağı sür:) Simit hepimizin sorunu galiba:) Artık o bölgesel incelmeyle sen ne kadar diyet yapsanda o simit kalır

Cnm bak şimdi söle düşkün o fazlaliklaar gaspda beğenmediğin simitlerin 1 ayda mı oldu cevabı hayır demi

Iste bu yüzden de hemen gitmesini bekleme ben sana düzenli spor yapmani öneririm bu konuda

Böylece ne simitin kalır nede selulitin haa bı de yağlıyiyecekler ve bazlı içeceklerden uzak durmalısınız Cnm

bende iyiyim canim hvami aldim geldim

düsünmeyi birakma düsündüklerinide karsindakine söyle icine atma

eftenpufum ders calisiyorsun bugün demi

cnm konuşma ihtimalimiz yoktu iş için balıkesirin bir ilçesine gittiiiii

olurun bıraktım zatennn yoksa çok yıpratıorum kendimii

bugün hedef 2500 ona göre kızlr çenelere ve ellere kuvvet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…