Kaç kilosun ki cnmm
Gene nereye kayboldunuz
ayy maşallah sizee.. çok azimli gördüm zayıflama konusunda sizleri... azcık ben de kararlı olsambi sürü kararr alıorum yemicem sözler veriorum kendime sonra tırtttt yani 1 gün bile geçmio üstünden
Ama ben yememezlik yapmicam ki koca bır tabak meyve salatası yaptım az sora onu yiyeceğim Cnm yani bu geceyi kalorisi düşük yiyeceklerle kapatacağım
Merak ettim:26::26::26:
Tmm cnm gözüm yolda beklicem seniii
kilomu söleyince hemen tepki vermek yok ama :26: 55 kiloyum ama etim sıkı değil sıkıntı ordaselülütüm çok, hiç geçmio giderek ilerliyoo hatta ama aburcubur konusunda durduramıorum kendimi
Çayyyyy
Deniz seni sopayla kovalarım haaa:95 iyet diil spor yapcaksın sen selülitlerin vücudun yemekle alakalı diilki
Afiyet olsun julim benim
konunun baslida bu sekil
konunun baslida bu sekil
geldim julim simdi nasilsin ?
bebeğim valla kızma ,, 50 yasında bi teyzeninki gibi aynı denizde görürüz teyzeleri hani inan o boyutta bak... geçen yıl 1ay spor yaptım geçmedi amaplates falan işe yarar mı:26: bi de çatlak var tabi heralde bn çocukluktan ergenliğe geçerken ani kilo aldım .. vucut tipim kötü ya kilom çok değil ama bölgesel fazlalık var. mesela can simidi
bebeğim valla kızma ,, 50 yasında bi teyzeninki gibi aynı denizde görürüz teyzeleri hani inan o boyutta bak... geçen yıl 1ay spor yaptım geçmedi amaplates falan işe yarar mı:26: bi de çatlak var tabi heralde bn çocukluktan ergenliğe geçerken ani kilo aldım .. vucut tipim kötü ya kilom çok değil ama bölgesel fazlalık var. mesela can simidi
İyiyim rabia cim sen nasılsın
Düşünmemeye çalışıyorum bugün hic bisiyi
Hoşgeldin beyza abla
eftenpufum ders calisiyorsun bugün demi
bende iyiyim canim hvami aldim geldim
düsünmeyi birakma düsündüklerinide karsindakine söyle icine atma
eftenpufum ders calisiyorsun bugün demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?