Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

evet hurrem sıktı ama devreye ferhunde gırdı
ferhoş heeeeeeee
Yapılmazda boşaldım işte boş bulundumTek sırdaşım o Kızaam sen iyileştin ben kendime gelemedim
nerde iyileştim kızammmmm bakma böle olduğumaaaaa içim kan ağlıoo
esmer degılım ama beyaz tenlıde degılım.acık tende makyaj daha ıyı duruyor.hemde lekem neyım varsa gıder

aslaaaaaa !!! esmer ten gibiii hiç bir tendeeee makyaj güzel olmazzzz bu uzmanlarındaaaa sölediği bişiiiiiii siyah makyj meselaaa esmerlere harika oluo yani bana bence tenini açma cnm herkes para verip bronzlaştırıo

kız ruyaaaa uzaktan bakınca ne guzel gorunuor dedım yakından baktım mıdem kalktı....hele o ortadakı ney köpek etimi:120:

pc donuyor öfff istedim gibi ziyafetde veremiyorum
o kadar bekledim bunlar içinmiydiiiiii kusuommm sanırımm :120::120::120:
neden bugun herkesın moralı bozuk
evet cnmmmm bi kaç gündür böle buhranlıyız
ah be şekerim sorma şu çeneme bir türlü hakim olamıyorum, azıcık kendimi tutsam tadımdan yenmeyecek ama gel gör ah bu çenem yok mu kırılasıca çenem haklıyken haksız duruma düşüyorum : (

hayırdır cnmmm kimle tartıştın kii :26::26:

ya dedıgım gıbı esmer degılım kumralım ama esmer olmayı sevmıyorum ben.hele bırde kalem akınca gozumuzun onu ıyce kapkara oluyor..ben acık tenı cok severım

Yok yaaa gel kapışalımmm bende daha güzel durur o makyaj

rüyaa kim yaaaaaaa :26::26:

sorma yaaaaaaa

ruya yazmısım rabıa olcaktı dur bastan yazım

kızz rabıaaaaa uazktan bakınca ne guzel dedım.yakından baktım mıdem kalktı..hele o ortadakı kopek etımı:120:

arkadaşımla tartıştım, bir insan artistlik yaptı mı hiç umursamıyorum hatta hoşgörü gösterip gülüp geçiyorum ama bu yapınca çanlar benim için çalıyor, adamı düşman belliyorum, işte yine tutamadım çenemi sonuç özür özür özür : (
sanki var ya içimde bir canavar var uyuyan, böyle uyanıyor rhöööööaaöaöaaa diye, adamı yutuveriyor : (...

ruya yazmısım rabıa olcaktı dur bastan yazım

kızz rabıaaaaa uazktan bakınca ne guzel dedım.yakından baktım mıdem kalktı..hele o ortadakı kopek etımı:120:

gece geceee mideeee spazmı geçircem

o zaman kızdığın zaman o mekanı terk et cnmmm

İçini döküosun işte canım rahatlıosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…