zaten keyfim yok, moralim sıfır, bitmez bu gece...
hayırdır canım ne oldu?
zaten keyfim yok, moralim sıfır, bitmez bu gece...
ne oldu cnm hayırdır
ferhoş heeeeeeeeevet hurrem sıktı ama devreye ferhunde gırdı
nerde iyileştim kızammmmm bakma böle olduğumaaaaa içim kan ağlıooYapılmazda boşaldım işte boş bulundumTek sırdaşım o Kızaam sen iyileştin ben kendime gelemedim
esmer degılım ama beyaz tenlıde degılım.acık tende makyaj daha ıyı duruyor.hemde lekem neyım varsa gıder
o kadar bekledim bunlar içinmiydiiiiii kusuommm sanırımm :120::120::120:
pc donuyor öfff istedim gibi ziyafetde veremiyorum
evet cnmmmm bi kaç gündür böle buhranlıyızneden bugun herkesın moralı bozuk
ah be şekerim sorma şu çeneme bir türlü hakim olamıyorum, azıcık kendimi tutsam tadımdan yenmeyecek ama gel gör ah bu çenem yok mu kırılasıca çenem haklıyken haksız duruma düşüyorum : (
rüyaa kim yaaaaaaa :26::26:kız ruyaaaa uzaktan bakınca ne guzel gorunuor dedım yakından baktım mıdem kalktı....hele o ortadakı ney köpek etimi:120:
Aman be rabişşş kusturcan illaki heeeGit kocana yedir kız bunları
ferhoş heeeeeeee
nerde iyileştim kızammmmm bakma böle olduğumaaaaa içim kan ağlıoo
aslaaaaaa !!! esmer ten gibiii hiç bir tendeeee makyaj güzel olmazzzz bu uzmanlarındaaaa sölediği bişiiiiiii siyah makyj meselaaa esmerlere harika oluo yani banabence tenini açma cnm herkes para verip bronzlaştırıo
ferhoş heeeeeeee
nerde iyileştim kızammmmm bakma böle olduğumaaaaa içim kan ağlıoo
aslaaaaaa !!! esmer ten gibiii hiç bir tendeeee makyaj güzel olmazzzz bu uzmanlarındaaaa sölediği bişiiiiiii siyah makyj meselaaa esmerlere harika oluo yani banabence tenini açma cnm herkes para verip bronzlaştırıo
o zaman sen bilirsin cnmmmya dedıgım gıbı esmer degılım kumralım ama esmer olmayı sevmıyorum ben.hele bırde kalem akınca gozumuzun onu ıyce kapkara oluyor..ben acık tenı cok severım
Yok yaaa gel kapışalımmm bende daha güzel durur o makyaj
rüyaa kim yaaaaaaa :26::26:
sorma yaaaaaaa
ruya yazmısım rabıa olcaktı dur bastan yazım
kızz rabıaaaaa uazktan bakınca ne guzel dedım.yakından baktım mıdem kalktı..hele o ortadakı kopek etımı:120:
bu konudaaa iddalıyım bak ona göre
arkadaşımla tartıştım, bir insan artistlik yaptı mı hiç umursamıyorum hatta hoşgörü gösterip gülüp geçiyorum ama bu yapınca çanlar benim için çalıyor, adamı düşman belliyorum, işte yine tutamadım çenemi sonuç özür özür özür : (
sanki var ya içimde bir canavar var uyuyan, böyle uyanıyor rhöööööaaöaöaaa diye, adamı yutuveriyor : (...
arkadaşımla tartıştım, bir insan artistlik yaptı mı hiç umursamıyorum hatta hoşgörü gösterip gülüp geçiyorum ama bu yapınca çanlar benim için çalıyor, adamı düşman belliyorum, işte yine tutamadım çenemi sonuç özür özür özür : (
sanki var ya içimde bir canavar var uyuyan, böyle uyanıyor rhöööööaaöaöaaa diye, adamı yutuveriyor : (...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?