Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

montajlar neden çinlilere yapılıo sadece

bizde de pek öyle nefis tatlar yok,

kelle bizde paça bizde kokoreç bizde midye dolma bizde midye tava bizde mumbar bizde daha aklıma gelenler : ))

ya benımde bır komsumun kızı vardı daha dogrusu annemın komsusu..kız çine gıtmıstı 1 sene orda yasadı okumak ıcın..kız dıoyr yanı evet yıyorlar ama bazı kesımler yıyor dıyor cok ayygın degıl dıyor.

Kızzzz rabişşşş bu gece abla denmeyi hakettin hee hatta teyze dicm Adresini ver bakim bu yemeklerden postalıcam sana teyzeciimmm

kız ruyaaaa uzaktan bakınca ne guzel gorunuor dedım yakından baktım mıdem kalktı....hele o ortadakı ney köpek etimi:120:

sen uzaktan bak ozman

Aman be rabişşş kusturcan illaki heeeGit kocana yedir kız bunları

biz kocamla cin yemegi yemiyoruz sizin icin hazirladim

o kadar bekledim bunlar içinmiydiiiiii kusuommm sanırımm :120::120::120:

vitaminlerini unutma

rüyaa kim yaaaaaaa :26::26:

rabiş ziyafeti verdi kaçtı

tl geldi kiz accik sohbet ettik

doğrudur tatlım, çok tuhaf şeyler yiyorlar ama bebek konusuna kesinlikle hayır demişlerdi, ağbim dünür ziyaretine gittiğinde zavallım açlıktan ve kokudan 6 kilo vermişti 13 günde : ))

bnm uykum geldiiiii çıkıorum kızlar eğer sabah kalktığımdaa kk yaaaa geldiğimdeeee 2500 olmamışssa hepiniz top olun

doğrudur tatlım, çok tuhaf şeyler yiyorlar ama bebek konusuna kesinlikle hayır demişlerdi, ağbim dünür ziyaretine gittiğinde zavallım açlıktan ve kokudan 6 kilo vermişti 13 günde : ))

hehehe çine gıdenler zayıflayıp gelıyormus yaa o dedıgım komsu kzııda rahat bı 8 kılo verdım dedıydı.yıyememıs hiç acaba bende gıtsem çine 5 kılo fazlam varda

ne vitamıni beeeeeeee tel mi geldi mesgule alsana surda görevin varrrrr 2500 yapcan

istemedime cikmiyorum istedimle konusuyorum

bnm uykum geldiiiii çıkıorum kızlar eğer sabah kalktığımdaa kk yaaaa geldiğimdeeee 2500 olmamışssa hepiniz top olun

surda ne kalmiski 4 sayfacik cin yemekleriyle dolduruveririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…