Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu ev hindistandami

Selam kızlar nehaber

hosgeldin nevosum hayal alemindeyiz offf offf villalari gördükce icim gitti fiyatinada baktim 7 milyon dolarcik

Alkolün etkisiyle hayaller alemine daldımev mev dedin çocuk bile yaptım

bende biraz uctum hyallerle ilgili cocuklr kizmi oglanmiydi

Hoşbulduk canım iyidir yatacağım aslında bakayım dedimSen nasılsın bitti mi sınavlar

Yarın son inşallah

bu ev hindistandami

hosgeldin nevosum hayal alemindeyiz offf offf villalari gördükce icim gitti fiyatinada baktim 7 milyon dolarcik

bende biraz uctum hyallerle ilgili cocuklr kizmi oglanmiydi

Biri kız biri erkek ikizkızım benle alışveriş yapıyor oğlumda babasıyla davul gitar çalıyor Hint filmlerine bayılırım hindistandaysa ev hemen yerleşiorum

Ben kaçayım kızlar Bugün çok yoruldum yarın misafirim var Akşam da eşim işte yarın telafi ederiz

ben iyiyim canim sen nasilsin alalim canim resmini alip duvara yapistiralim resmide 7 bin dolrdir
iYİYİM CANIM SAĞOLBUGÜN İLKKEZ OTURUYORUM
Yarın son inşallah

Biri kız biri erkek ikizkızım benle alışveriş yapıyor oğlumda babasıyla davul gitar çalıyor Hint filmlerine bayılırım hindistandaysa ev hemen yerleşiorum

ALLAH KOLAYLIK VERSİN

ıyı geceler nevress olmadı boleee.tadını cıkarırız yarınn

Yarın son inşallah

davulmu cok romantik hayallerin varmis hemsom

hindistan asiri sicak ülke,su an bile 30 derece vardi yazidüsün birde :18: kashmire tasin

Ben kaçayım kızlar Bugün çok yoruldum yarın misafirim var Akşam da eşim işte yarın telafi ederiz

msafirlerin gece anca gider sende yorgunluktan gelemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…