Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

davulmu cok romantik hayallerin varmis hemsom

hindistan asiri sicak ülke,su an bile 30 derece vardi yazidüsün birde :18: kashmire tasin

msafirlerin gece anca gider sende yorgunluktan gelemezsin

Davul dediysek bateri canımValla aşkuşum olmasa sırf aamir khanı baştan çıkarmak için yerleşirim

fıkrını alıyım kızlar guzelmı sızce bu almak ıstıyorum..

saat yıne ıkı olmus..ınternet basında ne cabuk gecıyor zaman..

aynısını annemde dedı:)ama sade seylerı cok sevıyorum:)

senin fikrin önemlii

bende tersini diyorum amir khan bana odun gibi geliyor

sagdaki daha güzel sanki

Aamirin gözleri çok iyi yaa..Filmlerde bütün rollerde o duyguyu yaşatıyor izleyiciye..Hel ağlarkeenn ayyTaare zameen parda çocuk yaptığı resmi getirdiğindeki bakışı falan

ben cıkayım artık kızlar.yarın erkekn kalkıp okula gıtcem ygs basvurusu yapcam.erken kalkan yol alırmıs

senin fikrin önemlii

Aamirin gözleri çok iyi yaa..Filmlerde bütün rollerde o duyguyu yaşatıyor izleyiciye..Hel ağlarkeenn ayyTaare zameen parda çocuk yaptığı resmi getirdiğindeki bakışı falan

hem bikere srkhan amirden dha güzel agliyor önceden severdim amiri ama son filmlerde itici gelmeye basladi

eski filmlerde daha güzel

hemsom sana om shanti om filmini tvsiye ederim,bak ozman kim da güzel duygusunu ynsitiyor

süper film

sıze ıyı geceler hanımlarrr..teskurler sohbet ıcın yarın gorusuz ınsalah..julı gecmısı okuycaktı burdan julıye msj

....sayfanı doldurduk julıcım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…