Selam kızlar
selam kıslar nasılsınız julımmmmm
Selam kızlar
iyim tatlım sen nasılsn. yeşil çayımı aldım geldm. Bende senin gibi anneme bıraktım mutfağı bu akşam
selam selam ben geldimmm:76:
Okumak gibisi var mı hiç öyle düşünme ben de bu sene kazansam da uzun bi süre mezun olmasam keşkeevet üniv okuyorum mat öğrt. ben biraz işleri karıstırdım ve uzattım okulu :) 23 yasındayım:) bu aralar bir geri kalmıslık hayatı kacırıyormus hissi hakim.. ama inatla mutlu olmaya calısıyorum:) işte böyle geçip gidiyor günler, sizler neler yapıyorsunuz?
selam ladym nasılsın
kıslar hep mutfağı annelerine bırakıyor zaten bizde kızımıza kıyamıyoruz benim kızımda aynı
evet üniv okuyorum mat öğrt. ben biraz işleri karıstırdım ve uzattım okulu :) 23 yasındayım:) bu aralar bir geri kalmıslık hayatı kacırıyormus hissi hakim.. ama inatla mutlu olmaya calısıyorum:) işte böyle geçip gidiyor günler, sizler neler yapıyorsunuz?
evet üniv okuyorum mat öğrt. ben biraz işleri karıstırdım ve uzattım okulu :) 23 yasındayım:) bu aralar bir geri kalmıslık hayatı kacırıyormus hissi hakim.. ama inatla mutlu olmaya calısıyorum:) işte böyle geçip gidiyor günler, sizler neler yapıyorsunuz?
ben yeşil çayı sevemedim birtürlü siyah çayımı içiyorum sana afiyet olsun canım
ben yeşil çayı sevemedim birtürlü siyah çayımı içiyorum sana afiyet olsun canım
ama ben bu akşamlık bıraktım hiç gözüm almadı bu akşam
benim ablamda uzattı bi sene matematik öğretmenliğini çoğu uzatıyo zaten. Ben tercih yaptım üniv. sonuçlarını bekliyorum inş. hayırlısı olur istedğim bölüm olur
aaaaaa kuzucum nasılsın hangi rüzgar attı sen nen burayaa
aaaaaa kuzucum nasılsın hangi rüzgar attı sen nen burayaa
İyiyim Julia'cım sen nasılsınn
benm arkadaşım iftara gitmiş evde kaldım bu akşam
Sen de bendensin o zaman
Hangi bölümleri istiosun ve ilk girişin mi?
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgin veya fikrin var mı:44:
gelicem artık sık sıkişten ayrıldım bebişim 23 eylülde düğünüm var artık sık sık kkdayım neler yapıyosun culimm iş güç aşk hayatı ne halde iyicedir inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?