Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Okumak gibisi var mı hiç öyle düşünme ben de bu sene kazansam da uzun bi süre mezun olmasam keşke
Okuldan ortamından kopmak istemediğim için akademik kariyerle ünide kalmayı ya da lise öğretmeni olmak istiyorum :)

selam ladym nasılsın

İyiyim bugün çok iyiyim ne güzel havadır bu böyle
Sen nasılsın canım?

kıslar hep mutfağı annelerine bırakıyor zaten bizde kızımıza kıyamıyoruz benim kızımda aynı

ama ben bu akşamlık bıraktım hiç gözüm almadı bu akşam

benim ablamda uzattı bi sene matematik öğretmenliğini çoğu uzatıyo zaten . Ben tercih yaptım üniv. sonuçlarını bekliyorum inş. hayırlısı olur istedğim bölüm olur

bizde napalım cnm iç güveysinden hallice bir barışık bir küs giden bir ilişkim var 23 yaşındayım muhasebeciyim hala tatile gidemedim işte böle anlayacağın cnm

ben yeşil çayı sevemedim birtürlü siyah çayımı içiyorum sana afiyet olsun canım

ya doğadan var portakallısı çok güzel bende onu içiyorum diğerlerini içemedim hiç ama annem bnu sefer nane-limon almış çmeye çalışıyorum.Birde ılıkken için o zaman tadı okadar kötü olmuyo.

Sen de bendensin o zaman
Hangi bölümleri istiosun ve ilk girişin mi?
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgin veya fikrin var mı:44:

aaaaaa kuzucum nasılsın hangi rüzgar attı sen nen burayaa

gelicem artık sık sıkişten ayrıldım bebişim 23 eylülde düğünüm var artık sık sık kkdayım neler yapıyosun culimm iş güç aşk hayatı ne halde iyicedir inşallahhh

Sen de bendensin o zaman
Hangi bölümleri istiosun ve ilk girişin mi?
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgin veya fikrin var mı:44:

ayın 13.dediler ama sanmam o kadar erken olmaz.Ben yaşlı bakımı istiyorum iki yıllık geçen sene mezun oldum bu sene ikinci senem bakalım tercihlerim hep istedğim şeyler ama yaşlı bakımını çok istiyorum inş. olur.Sen ne istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…