aşk deme bana yaaa
ayın 13.dediler ama sanmam o kadar erken olmaz.Ben yaşlı bakımı istiyorum iki yıllık geçen sene mezun oldum bu sene ikinci senem bakalım tercihlerim hep istedğim şeyler ama yaşlı bakımını çok istiyorum inş. olur.Sen ne istiyorsun
Benim de 2.senem sosyoloji ya da felsefe istiyorum sosyoloji olacak gibi bakalım artık.
13ü müü ben de 20si gibi açıklanacak diye duymuştum eğer 13üyse şimdiden stres yapmaya başlayayım ben
noldu kıssen son bıraktığımda seni iyiydin culi:44:
noldu kıssen son bıraktığımda seni iyiydin culi:44:
Hayırdır julicik noldu
ya bnce bu kadar erken olmaz haftaya falan açıklanır sanırım 1haftaya okuyamazlar heralde.Ayy bnde çok heyecanlanıyorum nefesim kesiliyor hemen ben açıköğrtmde tercih ettm illa brşey okuyamacam bu sene kaçışı yok ösym'nin benden
benim kardeşimde tercih yaptı sonuc bekliyoruz okul öncesi öğrt yazdık agırlıkta.. ben özel ders veriyorum, aslında sene içinde mutluyum ama şu an sezon kapalı olduıgu için bosluga düştüm paraları da tükettim:) inş herkesin istedigi yerler olur en kısa zamanda acıklansın ya..
birde eylülde tatile gidebiliriz cok cok istiyorum ama hayırlısı..
cok güzel yagmur yagıyor burada dinlendim resmen..
benim kardeşimde tercih yaptı sonuc bekliyoruz okul öncesi öğrt yazdık agırlıkta.. ben özel ders veriyorum, aslında sene içinde mutluyum ama şu an sezon kapalı olduıgu için bosluga düştüm paraları da tükettim:) inş herkesin istedigi yerler olur en kısa zamanda acıklansın ya..
birde eylülde tatile gidebiliriz cok cok istiyorum ama hayırlısı..
cok güzel yagmur yagıyor burada dinlendim resmen..
Bence de okumazlar
Hadi bakalım iyi haberler versin bize ösym
Umarım ben de Hacettepe'yi kazanabilirim İlk hedefim Marmaraydı ama o olmayacak sanırım ...
bi iyi oluom bi kötüüüüü vallaaa çıkmazdamıyım neyim aşk yolunda anlamadım kiii birinn gözümğ var ilişkimizde çok sık kavga eder olduk
olur öyle arada gecer canım kendini daraltma içini ferah tut ilişkide öyle zamanlar oluyo ama gecer cnm
ben hiç dışarı yazamadım.İstemedi babam dışarıyı eğer olmazsa ikinciye yazacağım sanırım dışarıyı. Çok istedim bnde eskişehiri ama istemedi babam bende üstelemedim fazla.Bende Samsunun ikinci öğretimini yazdım
geçse bir türlü geçmese bir türlü cnm yaaaa bilmiorum vallaaa ayrılık mı hayırlı olur ikimiz için hakkımızda yoksa beraber olmak mı hayırlı
Hangi şehirdesin?
Bu sene mat.özel dersi için öğrenci o kadar çok aradım ki hepsi ya yoğundu ya da ders vermekten vazgeçmişlerdi
Son 2 ay özel derse başlayayım dedim ama dediğim gibi bulamadım bi türlü.
Bu sene kurtuluyorum matematikten en büyük kabusumdur kendisi
Annem de pek bi dertli bu konuda
İzmirde kal diye tutturdu ben yapamazmışım uzakta hastaymışım (kronik bronşit ve astım)
Ama ben dinlemedim 9 tercihimden 7sini İzmir dışı yazdım
ankaradayım, benimle karsılassaydın su anda cok farklı şeyler yazıyor olacaktın canım, üzüldüm.. ben işimi gerçekten cok seviyorum ve ögrencilerimle hep gözle görülür basarılar elde ettim, 3 5 harclıgımda geliyor ama en güzeli bu yasta insanların hayatını etkliyor olmak iz bırakmak, tıpkı benim hayatımda iz bırakan ögretmenlerim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?