Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

evet canım çoktan..:97:.benim kızlar okula başladı.erken kalkıyorlar..alıştılar 21:30 da yatıyorlar..ufaklıkta yatıyor..bende yatsam iyi olur..sabah erken kalkıyorlar....iyigeceler.....

tamam hayatım iyi geceler görüşürüz

gerçekten mi kız sen nerden biliyon bende onu sevim sen bizi kanka ilan ettin bu arada enisteyletsana masallah canımmmm Rabbimkorusun nazarlardan sonu güzel bi mürvetle taclansın insallah:.16:

kız vallaaa gece gece ağzından bal damlıo

kız vallaaa gece gece ağzından bal damlıo

gönlümden senin icin öyle gecıyo çok öncesini bilmesemde zor günler geçirdigini, askerligini bekledigini biliyorum az çok. İkinizde güzel ve mutlu bi sonu hakettiniz Rabbim gönlünüze göre versin gönlünüzdekinide hayırlı eylesin canımmmm

Amin inş cnm maşallah güzel günler yakın ama zor günleri atlattık ne kadar kırılsaktaaaa darılsakta AŞK galip geldi

çok şükür canım, ananem rahmetli derdiki her darlıgın peşindeki genişliktir sıkıntısını çektin ama meyvesini yiceksin insallah artık meyvede çocukların olur ısıra ısıra seversin bıdıkları

bugün ömürden bi hbr alamadık ya kahroldum resmen naptı acaba, msndende ulaşamadım kapalıydı hep:26:

çocuk düşünmüorum ben 2 sene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…