Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Önce ben gördüm seni ne giydim de
Hemen yakalayım dedim

Ya ben senin kadar hızlı cevap yazamıyorum o yüzden hiç bşeye laf yetiştiremiyorum bağlantıdan mıdır nedir

ben çok mu hızlı yazıorummm işimden kaynaklanıo olsa gerek muhaseebeciii olunca böle oluo işteee carşler stoklar derken insan hızlı yazıo cnm yaaa

Yaa tatlım bende hızlı yazıyorum da sayfa çok geç açılıyo

anladım cnm bağlantından olabilir o zaman

mercimek çorbası yaptım ama yanına ne uydursam acaba yaaa babamda arkadası ile dışarda yiyecekmiş bu akşam annem de kardeşime gittiiii ben evde yanlızım ne yapsam kiii sence :44::44:

Immmm düşünüyorum :)))
Tavuklu garnitürlü pilavvvv
Allah kahretsin çok canım çekti (İç ses :"ÇOk ayıp bana ama Ne biçim laf o" )

Immmm düşünüyorum :)))
Tavuklu garnitürlü pilavvvv
Allah kahretsin çok canım çekti (İç ses :"ÇOk ayıp bana ama Ne biçim laf o" )

pilavı daha dün bitirdim ama zar zor lahmacun mu sölesem acaba :44::44: ama rejim de yapıorum ben en iyisiiiii müsli yiyeyim

pilavı daha dün bitirdim ama zar zor lahmacun mu sölesem acaba :44::44: ama rejim de yapıorum ben en iyisiiiii müsli yiyeyim

Ne rejimi kaç kilosun sen bakim ????
O zaman güzel koca bi kase salata yap :)
Bugün de sana ne tavsiye etcek olsam kendi canım çekiyo Normalde yemek le de aram yoktur ama ne iş anlamadım

Ne rejimi kaç kilosun sen bakim ????
O zaman güzel koca bi kase salata yap :)
Bugün de sana ne tavsiye etcek olsam kendi canım çekiyo Normalde yemek le de aram yoktur ama ne iş anlamadım

55 falanım cnm

bende senn sölediğin kilolardan düştüğüm için şimdi bnm için 1 kilo bile önemli ödüm kopuo kilo alcam die

boyum mu 170 cnm

Ama o zaman sen zayıfsın boyun 170 se 38 olamaz sın ki
ben 166-67 im 53-54 kiloyum 36 ım
Kuzum bence sen boş yere stres yapıyon
Ciddiyim bak kendini çok kısıtlarsan kilo almaya başlarsın bence sen lahmacunu sipariş et güzel ce ye ama akşam yemeğini 7 den geçe bırakma ki uyuyana kadar sindirilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…