Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

cnm yaaaa özel olcak ama madem istemiosun korunmuomusunuz siz

Hap denedim tansiyonumu yükseltti spiral taktırdım ağrıdan duramadım çıkarttırdım iş eşime kalıyo ona kalıncada böyle oluyo:78:

Hap denedim tansiyonumu yükseltti spiral taktırdım ağrıdan duramadım çıkarttırdım iş eşime kalıyo ona kalıncada böyle oluyo:78:

eyvah beaaaaa o zaman işin zor be cnm kk da okumuştum sanki bir konuda cnm yaaa iğneler oluomuş korunmak için galibaaaa aylık mı ne diodu aman beeee bekar olduğum için bi halt bilmiom

eyvah beaaaaa o zaman işin zor be cnm kk da okumuştum sanki bir konuda cnm yaaa iğneler oluomuş korunmak için galibaaaa aylık mı ne diodu aman beeee bekar olduğum için bi halt bilmiom

İğnelerde hapla aynı yan etkilere sahip onu da kullanamıyorum şu spirali deniycem yine

bu arka camdan görünüm her taraf böyle

burası ön taraf okul girişi 2cam okulun diğer camlar lojmanın yani okul lojman aynı binada

İğnelerde hapla aynı yan etkilere sahip onu da kullanamıyorum şu spirali deniycem yine

ama sprial zararlı diyolar

backwood burası neresi öğretmenmisin sen

yok canım abim öğretmen ben yanında kalıyorum açıköğretim okuyorumda burası ders çalışmalık hem oda yanlız kalmasın diye beraber kalıyoruz

Son düzenleme:

ama sprial zararlı diyolar

yok canım abim öğretmen ben yanında kalıyorum açıköğretim okuyorumda burası ders çalışmalık hem oda yanlız kalmasın diye beraber kalıyoruz

Senelerce kullanan da var canım ya ben de şans yok gerçi ben spirallede hamile kalırım:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…