Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

anoormal olan wilyıms mı
kayınvalidenden hep ne güzel bahsedi,osun deemek çok iyi idi aranız

Evet kocamda bi anormallik var:44:

Küçük evlendim ya bi de dibinden ayrılmazdım juli o da beni severdi ama

yok daha evlilik falan yok bu ay içinde gidecez istemeye ama kız bize gelip gidiyo telefondada çok konuşuyolar yani daha hiçbirşey olmadan pabucum atıldı

Ayyyy kıyamam ben sana senin yerin ayrı onun yeri ayrı canım pabucun dama atılmamıştır

Evet kocamda bi anormallik var:44:

Küçük evlendim ya bi de dibinden ayrılmazdım juli o da beni severdi ama

ay ne güzel inş bende öle olurum kayınvalidemle cnm yaaa wılyıms anormal cnm onu bilmeyen mi var

ay ne güzel inş bende öle olurum kayınvalidemle cnm yaaa wılyıms anormal cnm onu bilmeyen mi var

İnşallah yani kayınvaldem ve eltimden hiç çekmedim seninde öyle olsun o huzursuzluk insanı mahfeder :96:Wilyıms deli herkes biliyo

Ayyyy kıyamam ben sana senin yerin ayrı onun yeri ayrı canım pabucun dama atılmamıştır

annem çok seviyo tamam sevsinde bende seviyorum ama niye bu akdar çabuk sildiler beni

kız demesene be yengen o senn yengen

ya bide o konu var kız benden 1yaş büyük yenge mi diyecem laf arasında sordum yenge diyeceksin tabi dedi bana ama ben demek istemiyorum

Son düzenleme:
İnşallah yani kayınvaldem ve eltimden hiç çekmedim seninde öyle olsun o huzursuzluk insanı mahfeder :96:Wilyıms deli herkes biliyo

eltilerim çok iyi cnm yaaaaaaaa seviolar beni bende onları seviorum ben eltilerim diorum dikkat edersen lerim 2 tane yani herkesin evi işi ayrı cnm yaaaaa ne gibi problem olabilir ki ama

eltilerim çok iyi cnm yaaaaaaaa seviolar beni bende onları seviorum ben eltilerim diorum dikkat edersen lerim 2 tane yani herkesin evi işi ayrı cnm yaaaaa ne gibi problem olabilir ki ama

Canım öyle deme bazıları var ya uzaktan bile yetişiyolar biraz araya mesafe koymakta fayda var yinede

yenge tabi kız bende olsam bana yenge demelerini isterdim

Canım öyle deme bazıları var ya uzaktan bile yetişiyolar biraz araya mesafe koymakta fayda var yinede

ayyyyy offfffff ya en çok böle şeylerden korkuorum cnm yaaaaa ben kimsenn işine karışmam herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun kimse de bnm evime eşime bana karışmasın isterim

ayyyyy offfffff ya en çok böle şeylerden korkuorum cnm yaaaaa ben kimsenn işine karışmam herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun kimse de bnm evime eşime bana karışmasın isterim

İş sende ve eşinde bitiyo biraz işte gerekli mesafeyi korursanız her şey yolunda gider

slm kızlar... bişey sorcam benim eltim benden 3-4 yaş buyuk...ben eltime yenge mi demeliyim?kayınvaldemler yenge demen gerek falan diyolar...

Eveettt
BU arada benim yengem benden 3,5 yaş büyük ben ismiyle hitap ediyorum
yani iki türlü de olur ama ben bana yenge denmesini isterdim
İş sende ve eşinde bitiyo biraz işte gerekli mesafeyi korursanız her şey yolunda gider
umarım herşey yolunda gider cnm yaaaa :97::97:
slm kızlar... bişey sorcam benim eltim benden 3-4 yaş buyuk...ben eltime yenge mi demeliyim?kayınvaldemler yenge demen gerek falan diyolar...

yenge de bence cnm

Benim eltim benden 18 yaş büyük ben yenge diyorum mecburen eşim yenge dediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…