anoormal olan wilyıms mı
kayınvalidenden hep ne güzel bahsedi,osun deemek çok iyi idi aranız
abin yeni mi evlendi ki
yok daha evlilik falan yok bu ay içinde gidecez istemeye ama kız bize gelip gidiyo telefondada çok konuşuyolar yani daha hiçbirşey olmadan pabucum atıldı
Evet kocamda bi anormallik var:44:
Küçük evlendim ya bi de dibinden ayrılmazdım juli o da beni severdi ama
yok daha evlilik falan yok bu ay içinde gidecez istemeye ama kız bize gelip gidiyo telefondada çok konuşuyolar yani daha hiçbirşey olmadan pabucum atıldı
ay ne güzel inş bende öle olurum kayınvalidemle cnm yaaawılyıms anormal cnm onu bilmeyen mi var
Ayyyy kıyamam ben sana senin yerin ayrı onun yeri ayrı canım pabucun dama atılmamıştır
kız demesene be yengen o senn yengen
İnşallah yani kayınvaldem ve eltimden hiç çekmedim seninde öyle olsun o huzursuzluk insanı mahfeder :96:Wilyıms deli herkes biliyo
uyucan mı kız daha saat 22:00Şu saatde bi uykum geldi ki sormayın uyusammı
eltilerim çok iyi cnm yaaaaaaaa seviolar beni bende onları seviorum ben eltilerim diorum dikkat edersen lerim 2 tane yaniherkesin evi işi ayrı cnm yaaaaa ne gibi problem olabilir ki ama
annem çok seviyo tamam sevsinde bende seviyorum ama niye bu akdar çabuk sildiler beni
ya bide o konu var kız benden 1yaş büyük yenge mi diyecem laf arasında sordum yenge diyeceksin tabi dedi bana ama ben demek istemiyorum
Canım öyle deme bazıları var ya uzaktan bile yetişiyolar biraz araya mesafe koymakta fayda var yinede
uyucan mı kız daha saat 22:00
ayyyyy offfffff ya en çok böle şeylerden korkuorum cnm yaaaaa ben kimsenn işine karışmam herkes kendi evinde mutlu huzurlu olsun kimse de bnm evime eşime bana karışmasın isterim
yani iki türlü de olur ama ben bana yenge denmesini isterdimEveettt
BU arada benim yengem benden 3,5 yaş büyük ben ismiyle hitap ediyorum
umarım herşey yolunda gider cnm yaaaa :97::97:İş sende ve eşinde bitiyo biraz işte gerekli mesafeyi korursanız her şey yolunda gider
slm kızlar... bişey sorcam benim eltim benden 3-4 yaş buyuk...ben eltime yenge mi demeliyim?kayınvaldemler yenge demen gerek falan diyolar...
slm kızlar... bişey sorcam benim eltim benden 3-4 yaş buyuk...ben eltime yenge mi demeliyim?kayınvaldemler yenge demen gerek falan diyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?