çığırdım hemen geldiiii kuzum
iyi ettin h.g canım
yenge derdi yeterdi bea......silikon muhabbeti de yaramı deşti yaaa.....annem küçükken ıslık öttürme memelerin şişer,kocaman olur derdi ama ben dinlemezdim.....ters tepti herhalde(
bende memnun oldum cnm sık sık bekleriz seni de topiğimize artık gelmek istersen sendetanışma faslını geçip sohbete daldım ben :)
sohbete sakarya dan katılıyorum.27 yaşında,3 yıllık evli bi bayanım.henüz bebeişim yok...şimdilik çalışmıyorum ev hanımıyım.... :))) tanıştığıma çok memmnun oldum :)))
ne var bende de 0 koca 0 çocuk var
ikiz cnm sıkılıo bu gece bn yaaaaaa bnm herifin işi daha yeni bitmiş eve daha yeni girmiş yaaaa daha şimdi yemek yicekmiş kuzum kıyamam ama ben ona
anneme fincan koy dediler annemde sğolsun koydu gitti süt fincanı koydu yaa
tanışma faslını geçip sohbete daldım ben :)
sohbete sakarya dan katılıyorum.27 yaşında,3 yıllık evli bi bayanım.henüz bebeişim yok...şimdilik çalışmıyorum ev hanımıyım.... :))) tanıştığıma çok memmnun oldum :)))
:89:yazık............
yazık bnm bitaneme demi ama yaaaaaaa üzülüorummmm böle olunca
tas kapatsaydınız keşkem
yaaaaaaaaaaaaaa juli senin avatarı sen sıkılınca birazda ben kullanayım..:86:çok tatlı....
hoşbulduk kızlarrr......benim eşim arkadaşlarıyla kahvede takılıyo....benimde canım sıkılıyordu. Artık bey kahveye ben kk ye :))
hoşbulduk kızlarrr......benim eşim arkadaşlarıyla kahvede takılıyo....benimde canım sıkılıyordu. Artık bey kahveye ben kk ye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?