yenge tabi kız bende olsam bana yenge demelerini isterdim
hadi ya yenge diyecem yani ama 1yaş.Neyse aramız iyi olsun huzurumuz olsunda deriz
Eveettt
BU arada benim yengem benden 3,5 yaş büyük ben ismiyle hitap ediyorum
slm kızlar... bişey sorcam benim eltim benden 3-4 yaş buyuk...ben eltime yenge mi demeliyim?kayınvaldemler yenge demen gerek falan diyolar...
18 yaş varsa teyze bile diyebilirsin beBenim eltim benden 18 yaş büyük ben yenge diyorum mecburen eşim yenge dediği için
Bu ne ya
18 yaş varsa teyze bile diyebilirsin be
ama kendi ablam eltisine" abla "diyor yaşı buyuk oldugu için....bana tuhaf geliyor,dilim varmıyor eltime abla demeye....Eltiler arası rekabet var biraz.... :26:
bulurum bennereden buldun kız allah iyiliğini versin
ömür sen kaç yaşında idin cnmBence de benden 4-5 yaş küçük oğulları var
çok beğendin demipeki senn ki hangisiiii salatalık olanı gördün mü leyn :120::120:
bayanlar ben yeni katıldım aranıza herkese selamlar.elti muhabbeti mi yapılıyo bakiim.ooo denizde kum bende elti ve görümce benim 4 eltim var 1 tanede yeni gelcek aramıza valla en büyük eltim benden 6 yaş büyük mecbur yen ge diyoruz ama geri kalan 4 tane isimle hitap ediyor çünkü akranız
Benimkiler küçük
yenge konusunda tek muztarip olan ben değilmişim
küçümennacık mı yani nohut heeebnmkiler holiwut tipi
bayanlar ben yeni katıldım aranıza herkese selamlar.elti muhabbeti mi yapılıyo bakiim.ooo denizde kum bende elti ve görümce benim 4 eltim var 1 tanede yeni gelcek aramıza valla en büyük eltim benden 6 yaş büyük mecbur yen ge diyoruz ama geri kalan 4 tane isimle hitap ediyor çünkü akranız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?