Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Eveettt
BU arada benim yengem benden 3,5 yaş büyük ben ismiyle hitap ediyorum

bende şuan ismiyle hitap ediyorum evlenince yenge diyeceğim heralde pekde diyesim yok ama

slm kızlar... bişey sorcam benim eltim benden 3-4 yaş buyuk...ben eltime yenge mi demeliyim?kayınvaldemler yenge demen gerek falan diyolar...

benimde 1yaş var ama yenge demem lazımmış

ama kendi ablam eltisine" abla "diyor ....bana tuhaf geliyor,dilim varmıyor eltime yenge demeye....Eltiler arası rekabet var biraz.... :26:

Son düzenleme:
ama kendi ablam eltisine" abla "diyor yaşı buyuk oldugu için....bana tuhaf geliyor,dilim varmıyor eltime abla demeye....Eltiler arası rekabet var biraz.... :26:

eltiler arasında bir rekabet söz konusu ise işiniz zor cnm yaaa

bayanlar ben yeni katıldım aranıza herkese selamlar.elti muhabbeti mi yapılıyo bakiim.ooo denizde kum bende elti ve görümce benim 4 eltim var 1 tanede yeni gelcek aramıza valla en büyük eltim benden 6 yaş büyük mecbur yen ge diyoruz ama geri kalan 4 tane isimle hitap ediyor çünkü akranız

merhaba cnm aramıza hoşgeldin 2. msjını buraya mı yazdın

ikizimiz nerde aama yaaaa speacal da yok sirken de cemre de ma herkes nerde :97::97:

bide nikah büyüklüğü muhabbeti var halam babamdan küçük annemden büyük ama anneme yenge diyo annemden büyük olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…