iiim esincim sen nasılsın
kız ben doğurma eyleminden bahsetmiyorum...hamilelik,doğum ve sonra ki bebek bakımından bahsediyorum..tabiki canım allah kolaylık versin,çocuk güzel ama emek istiyor...:95:
yoksa bende sezeryan oldum 1 haftada iyi oldum...
kız ben doğurma eyleminden bahsetmiyorum...hamilelik,doğum ve sonra ki bebek bakımından bahsediyorum..tabiki canım allah kolaylık versin,çocuk güzel ama emek istiyor...:95:
yoksa bende sezeryan oldum 1 haftada iyi oldum...
ben doğurturum seni cemreebenin adı ne derler senn çocuklara juli der o da
iyiyim tatlımmm çok dersimiz var yaaa fazla kalmıyorum bir girip bir çıkıyorum malesefff canım niye bu kadar yükleniyorlar çocuklara anlamıyorum
ben normal doğurmak isterim cnm yaaaaa
hoşgeldinbir geldi sonra kayboldun nerdesin sen...
amaaan onda bişey yok ben bakarım daha önce de bebek baktım kolay bence
eneem bu ne bizde ebe bolluğu oluştubeni kocem doğurtcaktı ama ne de olsa bol bol doğurcam gel sen de doğurt julim seni mi kırcam
canımmm kusura bakma yaan juliyede yazdım çok dersi var çocuğun sesleniyor çıkıyorum yaaa niye bukadar yükleniyorlar çocuklara
canım bende çok isterdim ama ikiz vede sorunluydu hamileliğim,mecburen sezeryan oldum...ikinciside mecburen...:97:
normal bazı kişilerde daha kolay olabiliyor....
canım bende çok isterdim ama ikiz vede sorunluydu hamileliğim,mecburen sezeryan oldum...ikinciside mecburen...:97:
normal bazı kişilerde daha kolay olabiliyor....
:89::44:
bastan işi sıkı tutuolar daha iyi ama
amaaan onda bişey yok ben bakarım daha önce de bebek baktım kolay bence
eneem bu ne bizde ebe bolluğu oluştubeni kocem doğurtcaktı ama ne de olsa bol bol doğurcam gel sen de doğurt julim seni mi kırcam
haklısın canım işin birde o boyutu var anneyim ben yaaa oğluşumun okadar yorulmasına içim el vermiyor
aman juli senin herkesten ne eksiğin var yapaarsın...ama ama ben doğum yapmaktan çok korkuorum
doğrudur,bendede var ama olmadı işte...kalça kemiği geniş olanlar daha kolay doğururmuş diye duymuştum yıllar önce
ana ne kadar doğru bilemem
öyleyse problem yok bende yeterince geniş
bu yoruma ne desem bilemedim :86::86:
ben kurbağa oturuşuda oturuyorum hep diğer türlü oturamıyorum çatım genişlermiş rahat doğum yaparmışım:26::26: çok korkuyorum doğumdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?