Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

kız ben doğurma eyleminden bahsetmiyorum...hamilelik,doğum ve sonra ki bebek bakımından bahsediyorum..tabiki canım allah kolaylık versin,çocuk güzel ama emek istiyor...:95:
yoksa bende sezeryan oldum 1 haftada iyi oldum...

ben normal doğurmak isterim cnm yaaaaa

kız ben doğurma eyleminden bahsetmiyorum...hamilelik,doğum ve sonra ki bebek bakımından bahsediyorum..tabiki canım allah kolaylık versin,çocuk güzel ama emek istiyor...:95:
yoksa bende sezeryan oldum 1 haftada iyi oldum...

amaaan onda bişey yok ben bakarım daha önce de bebek baktım kolay bence

ben doğurturum seni cemre ebenin adı ne derler senn çocuklara juli der o da

eneem bu ne bizde ebe bolluğu oluştu beni kocem doğurtcaktı ama ne de olsa bol bol doğurcam gel sen de doğurt julim seni mi kırcam

canım bende çok isterdim ama ikiz vede sorunluydu hamileliğim,mecburen sezeryan oldum...ikinciside mecburen...:97:
normal bazı kişilerde daha kolay olabiliyor....

ama ama ben doğum yapmaktan çok korkuorum

canım bende çok isterdim ama ikiz vede sorunluydu hamileliğim,mecburen sezeryan oldum...ikinciside mecburen...:97:
normal bazı kişilerde daha kolay olabiliyor....

kalça kemiği geniş olanlar daha kolay doğururmuş diye duymuştum yıllar önce
ana ne kadar doğru bilemem
öyleyse problem yok bende yeterince geniş

amaaan onda bişey yok ben bakarım daha önce de bebek baktım kolay bence

eneem bu ne bizde ebe bolluğu oluştu beni kocem doğurtcaktı ama ne de olsa bol bol doğurcam gel sen de doğurt julim seni mi kırcam

kızlar çocuk muhabbetini kapatsak ömüre ayıp oluo

ben kurbağa oturuşuda oturuyorum hep diğer türlü oturamıyorum çatım genişlermiş rahat doğum yaparmışım:26::26: çok korkuyorum doğumdann

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…