Acımıyo desem yalan olur:26:
var ya kesin rüyamda bu gece önce ilk gece sonra doğumu yaşayacam yarın akşam tecrübelerimi paylaşırım artık:97::97:
var ya kesin rüyamda bu gece önce ilk gece sonra doğumu yaşayacam yarın akşam tecrübelerimi paylaşırım artık:97::97:
her 2 durumda da kendini kasmamak gerek bence bir de erkeeğe de görevler düşüo tabi sonuçta ilk gece öküz gib davranmamalı kadına
Suni sancıyla normal doğum yaptım berbat bi şeyHele sancı
Suni sancıyla normal doğum yaptım berbat bi şeyHele sancı
her 2 durumda da kendini kasmamak gerek bence bir de erkeeğe de görevler düşüo tabi sonuçta ilk gece öküz gib davranmamalı kadına
Öküzlük de değilde acele etmemesi gerekiyo büyük iş düşüyo yani
ben epidural sezeryn düşünüyorum o daha az acıtıyomuş bide suda doğum bi kaç tanıdık var suda doğum yapan oda çok acıtmıyomuş
epiduralin tehlikesi çok ama felç kalma ihtimali de var cnm
sen benden de çok korkuosun kız ben o kadar değil
o zaman canım daha çok acır demi
acısa da öldürmez
korkuyorum tabi biz evlenenlim ama hiçbirşey yapmayalım olmaz mı ki :26:
ay cnm bnm yaaa sen dikkkat et kendine biz hep konuşuruz her gün hadi yat bakalım iyiy gecelerYok yok korkmayın belki ilki kötü ama sonra güzel:89:
Ben çıkıyorum kızlar yatıcam sizinle konuşayım diye ilacı geç içiyorum yoksa 9 da yatarımÖptüm iyi geceler yarın görüşürüz
Yok yok korkmayın belki ilki kötü ama sonra güzel:89:
Ben çıkıyorum kızlar yatıcam sizinle konuşayım diye ilacı geç içiyorum yoksa 9 da yatarımÖptüm iyi geceler yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?