Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Nasıl he deyip geçcez girmiyceksin derse girmiycez
orası öle ama o da face girmesin o zaaman

ama fragmanlarda öyle birşey diyodu annesi kzıın
aaaa bilmiorum cnm bu bölümü izlemedim :44::44:
canım senin diğer topicteki arkadaş,biraz önce burdaydıda..katılsın diye yazdım ama gitti....

he doru yaaaaaaa bizim muhabbet koyu yaaaa kaçmıştır o zaman :76::76:

canım ben eşimin;msn,cep telefonu,face şifresini hiç bilmemsöylemez.oyüzden bakamıyorumda...
msn sini bende bilmiyorumda face şifresini verdi merak ediyodum bi ara al bak dedi Eşim bi de hiç üşenmez gelen sorulara tek tek cevap veriyo
Sana her yol paris

Hiç bi şey engelleyemez buraya girmemi

msn sini bende bilmiyorumda face şifresini verdi merak ediyodum bi ara al bak dedi Eşim bi de hiç üşenmez gelen sorulara tek tek cevap veriyo

Hiç bi şey engelleyemez buraya girmemi
gel gel gel ömürcümmmm gel hiç acımıycak
benim eşimde de bende de yok face twitter eşim gerek yok dedi ama işime geliyor açarsam fena olabilir
neden acep
kızlar erkekler öyledir allayıp pullayıp kandırın işte

hep mi öle abla yaaaaaa

soruyorum ama söylemez.9 yılı aşkın evliyiz pin kodunu bilmem eşimin,hayatta söylemez.....

Hadi ya ben kızarım öyle şeye didik didik kurcalarım hele bir kızsın

gel gel gel ömürcümmmm gel hiç acımıycak

neden acep

hep mi öle abla yaaaaaa

eşim kıskanç benim erkek arkadaşlardan ekleyen olursa yandım:78:

julı maalesef öyle genelde öyle erkekleri idare etmek gerekiyor birde başarırsan değme keyfine tabi beni sorarsan hiç başarılı olamadım

acısa da öldürmez ömür

ay manyaklaştım gece gece
Ölmekten beter yapıyo
Hadi ya ben kızarım öyle şeye didik didik kurcalarım hele bir kızsın

eşim kıskanç benim erkek arkadaşlardan ekleyen olursa yandım:78:

Bence de ya insanın sakladımı daha çok dikkatini çeker. Benim eşimin facebookuna ne mesajlar geliyo bi de Hiç çekinmeden verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…