Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

julı maalesef öyle genelde öyle erkekleri idare etmek gerekiyor birde başarırsan değme keyfine tabi beni sorarsan hiç başarılı olamadım

yani hep biz idare edeceğiz hep biz alttan alcaz demiiii işte biz bnm ki ile hep bu yüzden kavga edioz abla yaaa ben dik başlıyım çok bana zorla bişi yaptıramaz mesela bendeeee hyr diyince herşeye olmaz diomuşum die kızıo onun sölediklerinn tersi oluomuş
artık uğraşmıyorum canım....
bende ondan korkarım oyüzden açmasam daha iyi.:18:

bence de açma

Ben face açsam nolur ya benim eski sevgilim eski erkek arkadaşım yok ki benim hayatımda eşimden başka erkek yok ki

artık uğraşmıyorum canım....
bende ondan korkarım oyüzden açmasam daha iyi.:18:

Bende korkuyorum canım çok kıskanç arkadaşlarda ne zamandır görmüyor beni yanarım valla :18::18:

kesin eklerler zaten

bende yok bnmkinde var ama her sabah öğlen akşam kontrol etmek şartı ile

valla moku yerim

Ölmekten beter yapıyo

Bence de ya insanın sakladımı daha çok dikkatini çeker. Benim eşimin facebookuna ne mesajlar geliyo bi de Hiç çekinmeden verdi

aynen ben kudururum kesin

kızlar ben yatağımı açıp geliorum yatak keyfi yapcam biraz pc de alcam yanıma

benimde yok canım,ama alakasız biri eklese yanlış anlaşılma falan olsa.....:18::18::18::18:
Hiç başıma iş açamam
Kabul etmesemde teklif geliyor eşim görür burda yeterli

Normal arkadaşında mı yoktu abla ben ondan bahsediyorum

Ben eşimi tanıdığımda biliyosun lise 1 e gidiyodum sence normal bi arkadaşım bile olmuşmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…