selam ..trenyol dur limangodur vs hiç almıyorum,direk gidiyorum sosyete pazarlarına ,mango ,zara hangi marka ararsan var ,hem de 10 a 15 e :))) yeni mangonun pantolonunu aldım ,taş gibi mübarek hem de 5 tl :))
Trende üye değilim ben ki :)
Sen beğendiklerinin resimlerini koy kızlarla hep birlikte bizde fikir verelim :)
selam ..trenyol dur limangodur vs hiç almıyorum,direk gidiyorum sosyete pazarlarına ,mango ,zara hangi marka ararsan var ,hem de 10 a 15 e :))) yeni mangonun pantolonunu aldım ,taş gibi mübarek hem de 5 tl :))
haklsın kuzumBunun için sosyeteye gitmeye gerek yokki mangonun outleti kafi zaten(Aynı sizin dediğiniz gibi 5-10-15) hemde orjinal mi çakma mı diye kafa yormuyosun
Büyük konuşmayımda pazar olayı bana göre değil nasıl bi beğenim varsa benim pazarda beğendiğim pazarın en pahalısı oluyo bende o kadar verdikten sonra 5 daha veririm sağlam mal alırım diye düşünüyorum
Bu penti beni çıldırtacak yaaa(( Anasayfadaki yeni çorapların bazılarının satışı yok
Madem satmıcaksın niye resmini koyuyosun dimi
müdürecim sen kapıda ödeme yapılan site biliomusun h,ç
Cıkkkk
Hesaba eft ya da havale yoluyla olanlar var ama kapıda ödeme hyr
diyelim eft yaptım ya yollamazlarsa
Merhabalar...
Benim sorunum size komik gelecek biliyorum ama bir pentisever olarak sormadan edemeyeceğim.
Anasayfa da gördüğümüz yeni sezon çorapların bazılarının satışı yok mu ya da ne zaman olacak ?
Olmuyacaksa neden orda resimleri var ?
İşte bu noktada ticaret hukukundaki tacirler arası güven esası ilkesi devreye giriyo kiBu eskide kalmış bişey ama bazıları büyük firmalar sıkıntı olduğunu sanmıyorum sonuçta müşteri hakem heyeti diye bişey var
Penti müşteri hizmetlerin yazdığım yazı :
çok doru yazmışsın cnm yhaaaa
Artık bilemiyorum ben olsam böyle sadık bi müşteriye bi hediye yollardım ama
Az para kazandırıp az reklamlarını yapmıyorum ne de olsa
keşke yollasalar amma sanmm yollayacaklarını
Aynennn :) Mağazalara çorapları göndersinler bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?