Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

selam ..trenyol dur limangodur vs hiç almıyorum,direk gidiyorum sosyete pazarlarına ,mango ,zara hangi marka ararsan var ,hem de 10 a 15 e :))) yeni mangonun pantolonunu aldım ,taş gibi mübarek hem de 5 tl :))

selam ..trenyol dur limangodur vs hiç almıyorum,direk gidiyorum sosyete pazarlarına ,mango ,zara hangi marka ararsan var ,hem de 10 a 15 e :))) yeni mangonun pantolonunu aldım ,taş gibi mübarek hem de 5 tl :))

keşke bana da denk gelse ölesi

Bunun için sosyeteye gitmeye gerek yokki mangonun outleti kafi zaten(Aynı sizin dediğiniz gibi 5-10-15) hemde orjinal mi çakma mı diye kafa yormuyosun
Büyük konuşmayımda pazar olayı bana göre değil nasıl bi beğenim varsa benim pazarda beğendiğim pazarın en pahalısı oluyo bende o kadar verdikten sonra 5 daha veririm sağlam mal alırım diye düşünüyorum

haklsın kuzum

Bu penti beni çıldırtacak yaaa (( Anasayfadaki yeni çorapların bazılarının satışı yok
Madem satmıcaksın niye resmini koyuyosun dimi

Bu penti beni çıldırtacak yaaa (( Anasayfadaki yeni çorapların bazılarının satışı yok
Madem satmıcaksın niye resmini koyuyosun dimi

müdürecim sen kapıda ödeme yapılan site biliomusun h,ç

diyelim eft yaptım ya yollamazlarsa

İşte bu noktada ticaret hukukundaki tacirler arası güven esası ilkesi devreye giriyo ki Bu eskide kalmış bişey ama bazıları büyük firmalar sıkıntı olduğunu sanmıyorum sonuçta müşteri hakem heyeti diye bişey var
Penti müşteri hizmetlerin yazdığım yazı :

çok doru yazmışsın cnm yhaaaa

Artık bilemiyorum ben olsam böyle sadık bi müşteriye bi hediye yollardım ama
Az para kazandırıp az reklamlarını yapmıyorum ne de olsa

keşke yollasalar amma sanmm yollayacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…