Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

dün hiç uykum yoktu bu gece uykum geldi ama yaaaaa

Umarım en kısa zamanda dönerim aranıza
Alışma konusunda çok tedirginim bakalım artık umarım alışabilirim hemen
İyi geceler hepinize

alışırsın cnm yaaaa sen çok sıcak kanlı bir kızsın hemen ortama uyum sağlarsın

yoo sosyetedekiler de orjinal ,çakma olma ihtimali sıfır ,hepsinde etiket baskısıvar zaten sadece pazardakiler kaçak mal da ondan ucuz , ayrıca aynılarını markaların mağazalarında da görüyorum ben ,bir de pazarın avantajı şu ki her beden oluyor ama mango outletlerde her beden olmayabiliyor ...mangonun kalıpları çok dar ..ben ne zaman outlete gitsem üst olarak bişey bulamıyorum .. bir de her zaman indirimi takip edemiyorsun,mağazalar uzak olabiliyor vs. bir de ben bu zamana kadar pazardan aldığım her şeyden çok memnun kaldım ...zaten herkes bu yüzden hep benimle alışverişe çıkıyor :)))

Korkma kız pazardaki mallar çok süper oluyor
evet haklısın mangonun outleti zaten çok ucuz ama mesela pazardan alsan o an indirimde olmayan normal sezon ürünleri 5 tl'ye alıyorsun.
Bir de bazı markalar normalde de ucuz evet ama mesela türkiyede h&m yokken ben pazardan hep h&m alırdım ve pazardan orijinal vakko bile bulabilirsin 5-10 tl'ye, sosyete pazarlarında hiç bir şeyin sahtesi veya defolusu satılmıyor zaten, çünkü anlaşılıyor sahte olan, yanda orijinali varken kimse sahtesini almaz bu yüzden barınamazlar.

mağazadan 250 tl'ye görüp pazardan aynısını 10 liraya aldığım ceket tulum pantolon vs haddi hesabı belli değil

ama tabi hangi pazara gittiğin de önemli

kızlar temizlik yapıorum yardıma gelin hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…