kahvaltı yapalım birazdan ben de temizliğe başlayacam bana eşim yrdımcı olacak :)
kızlar sizin bu bahsettğiniz sosyete pazarları nerde? istanbula geldiğimde uğrasam ona göre.
ehehe baska marka takıl sende kuzum
kızlar temizlik yapıorum yardıma gelin hadi
kahvaltı yapalım birazdan ben de temizliğe başlayacam bana eşim yrdımcı olacak :)
kızlar sizin bu bahsettğiniz sosyete pazarları nerde? istanbula geldiğimde uğrasam ona göre.
kızlar temizlik yapıorum yardıma gelin hadi
hellow kızlar işlerim bittiiii dulumu aldım ama sabahdan ebri uğraşıorum yaaaa bi yemek kaldı onu da dışarda yicez
annene hazırlıkmı yapıyorsun.......
ben beceriksizimyoksa gelirdim ama bi yandan yapar bi yandan dağıtırım
çalıştığım için baya bi dağınıktı ev yapamıodum geç geldiğim için anam böle görse evi yüreğine inerdi
ben beceriksizimyoksa gelirdim ama bi yandan yapar bi yandan dağıtırım
kadıköy ve bakırköy
başka da var sosyete pazarları kemerburgaz beşiktaş vs ama bence en iyileri kadıköy ve bakırköy
ama ama ama sen nerelerdesin sirken hiç görünmüyorsun
tatildeydim cemre yeni geldim sayılır ama geldiğimden beri hep bir aktivite var yoğnluktan fazla giremedim. Sen neler yaptın döndün sanırım tr ye.
Korkma kız pazardaki mallar çok süper oluyor
evet haklısın mangonun outleti zaten çok ucuz ama mesela pazardan alsan o an indirimde olmayan normal sezon ürünleri 5 tl'ye alıyorsun.
Bir de bazı markalar normalde de ucuz evet ama mesela türkiyede h&m yokken ben pazardan hep h&m alırdım ve pazardan orijinal vakko bile bulabilirsin 5-10 tl'ye, sosyete pazarlarında hiç bir şeyin sahtesi veya defolusu satılmıyor zaten, çünkü anlaşılıyor sahte olan, yanda orijinali varken kimse sahtesini almaz bu yüzden barınamazlar.
mağazadan 250 tl'ye görüp pazardan aynısını 10 liraya aldığım ceket tulum pantolon vs haddi hesabı belli değil
ama tabi hangi pazara gittiğin de önemli
manava ve markete
sabah temizlik, sonra alışveriş günün yogun geçiyo julim, geldimi annecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?