Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

kahvaltı yapalım birazdan ben de temizliğe başlayacam bana eşim yrdımcı olacak :)

kızlar sizin bu bahsettğiniz sosyete pazarları nerde? istanbula geldiğimde uğrasam ona göre.

kahvaltı yapalım birazdan ben de temizliğe başlayacam bana eşim yrdımcı olacak :)

kızlar sizin bu bahsettğiniz sosyete pazarları nerde? istanbula geldiğimde uğrasam ona göre.

bizde kimse yok bana kaldı işler sirkencim

kızlar temizlik yapıorum yardıma gelin hadi

ben beceriksizim yoksa gelirdim ama bi yandan yapar bi yandan dağıtırım

kadıköy ve bakırköy
başka da var sosyete pazarları kemerburgaz beşiktaş vs ama bence en iyileri kadıköy ve bakırköy

ama ama ama sen nerelerdesin sirken hiç görünmüyorsun

hellow kızlar işlerim bittiiii dulumu aldım ama sabahdan ebri uğraşıorum yaaaa bi yemek kaldı onu da dışarda yicez

tatildeydim cemre yeni geldim sayılır ama geldiğimden beri hep bir aktivite var yoğnluktan fazla giremedim. Sen neler yaptın döndün sanırım tr ye.

kızlar ben yarım saat dışarı çıkıorum az sora gelirm görüşürüz

hay ağzını öpeyim diyecektim ama demiyorum :)))

sabah temizlik, sonra alışveriş günün yogun geçiyo julim, geldimi annecin

sorma cnm yaaa şimdide kuzenim geldi pc yi istio ben 1 saat sora gelirim cnm gitmezsen konuşuruz olur mu annem de 1 saat sora gelcek tatlım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…