benim gün aksatmadan baslar hep tam 28 günde... helesi haziranda düşük yapınca iice düzene girdi şaşmıyo ama bu regl baslamadan bir iki gün önce olan hiçbir belirti yok suan. aynı diğerindeki gibi yaşıyorum. asırı uyku hali kısmen bulantılar ve biraz kasıklarda ağrı. nasip kısmet bakalım. normalde yarın baslaması gerekiyor. henuz gecikmiş değil
ehehehehe sende uyur sarıl kocana yat be ben evlennce öle yapcam
Benim eşim çok uyur bayramlarda bile erken kalkmaz
benimkide sever uykuyu ben torun olalı uykuyu unuttum sabah 6 olsun uyanır birde şeker oluyor unutuyorum uykuyu
suan işte 11 8 vardiyasında olabildiğince uyanık kalıp geç yatıcam gelsin ki beraber uyuyalım diye yoksa bir hafta boyunca ayrı uyuyoruz ki bu da fena .((((
bizde evlat fındık ,torun fındık içi derler çok kıymetli oluyomuş torun şimdden kıskanıyorum annemi babamı
Benimkide sevmez uykuyuama ben çok severim...:86:gerç, 3 haftadı ,haftasonu dahil erken kalkıyorum.. .öğleden sonra yatma huyum yok,yatmaya fırsatımda yok.:84::84::84:.geceleride sizinle sohbet için uyumuyorum......
ay ben daha bekarım ama evli olsam kocamdan ayrı yatamam herhalde
Benimkide sevmez uykuyuama ben çok severim...:86:gerç, 3 haftadı ,haftasonu dahil erken kalkıyorum.. .öğleden sonra yatma huyum yok,yatmaya fırsatımda yok.:84::84::84:.geceleride sizinle sohbet için uyumuyorum......
kıyamam ben sana cnm arkadasım
ccanımmm hadi hayırlısıı hamişlikmi bekliosun :)
benimde 4 gün geçti bendede farklı durumlar var göğüslerimde çok sancı olurdu hastalanacağım zaman o yok mesela acayip bel ağrım oldu oda hiç olmassdı :) hayırlısıı artıkk
ya erkeklerin bacakları kıllıya yatakta değişnce gıdıklamıyo mu huylanmıyor musunuz çok merak ediyorum ya
amin inşaAllah bakalım... normalde birkaç gün geçince test yapmam lazım ama ben dayanamadım test aldım bakam sabah uyandığımda baslamamıs olursa ( ki benim kalkmam öğlen mecbır ) testi yapcam hemen ama meraktan catlıcam şimdi de .) ay ne zor birşey ya
benim de göğüslerde ağrı olurdu o yok. aşırı uyumak gelio içimden. bazı kokulara ( ilk hamişliğimde olduğu gibi ) hassasiyet basladı biliyorum erken ama ne bilim :S sanırım bu psikolojik olmalı her neyse... ve sık sık idrara çıkıyorum. acep idrar yolu enf. mu geçiriyorum yine diye tahlil yaptırdım ama cok sükür o da yok .) artık geriye sadece beklemek kaldı... hayırlısı hepimiz adına .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?