benim kocişte çok sever valla uykuyuu 1 saniyede dalar hemen uykuya valla
ya erkeklerin bacakları kıllıya yatakta değişnce gıdıklamıyo mu huylanmıyor musunuz çok merak ediyorum ya
benim uykum geldi bile iyi gecele kızlar öpüldünüz
ya erkeklerin bacakları kıllıya yatakta değişnce gıdıklamıyo mu huylanmıyor musunuz çok merak ediyorum ya
benim uykum geldi bile iyi gecele kızlar öpüldünüz
benimkide hemen dalar,ama sabah hemen uyanır.:97:..
Mesela bugün işte sabah 8:30da gelecek..9-9:30 gibi uyur 13:00da en geç kalkar..ben onun yerinde olsam akşama kadar uyurum....
bendee valla asla kalkmamm yatarım :))benimkide hemen dalar,ama sabah hemen uyanır.:97:..
Mesela bugün işte sabah 8:30da gelecek..9-9:30 gibi uyur 13:00da en geç kalkar..ben onun yerinde olsam akşama kadar uyurum....
yok sanmam be cnm sevdiğinn herşeyi güzel gelir sana kötü bile olsa güzel görünür insana benceya erkeklerin bacakları kıllıya yatakta değişnce gıdıklamıyo mu huylanmıyor musunuz çok merak ediyorum ya
Ben ayırıyorum bazen kızgın olduğum zaman gidiyorum başka odada yatıyorum
yok sanmam be cnm sevdiğinn herşeyi güzel gelir sana kötü bile olsa güzel görünür insana benceya erkeklerin bacakları kıllıya yatakta değişnce gıdıklamıyo mu huylanmıyor musunuz çok merak ediyorum ya
Ben ayırıyorum bazen kızgın olduğum zaman gidiyorum başka odada yatıyorum
kıl lazımdırrr:))) kılsız erkek yolunmuş tavuk gibidir valla :)) sinirlenince bi yoluorum :))Ben memnunum kılsız erkek olur mu
Benimki de şehir dışından gelir gece yarısı yorgunsun bi yat uyu yok bi de benide oturtur
bendee valla asla kalkmamm yatarım :))
ama belki oda siiznle vakit geçirmek için zorunlu kalkıyordur evin ihtiyacını karşılamak için falan
olmaz olmazBen memnunum kılsız erkek olur mu
Benimki de şehir dışından gelir gece yarısı yorgunsun bi yat uyu yok bi de benide oturtur
Kuzenim doğum yapmışAma 5.5 aylık 2.5 ay küvezde kalacakmış umarım bi sorun çıkmaz
Hakediyo dimiyok sanmam be cnm sevdiğinn herşeyi güzel gelir sana kötü bile olsa güzel görünür insana bence
yat sana serbest
kıl lazımdırrr:))) kılsız erkek yolunmuş tavuk gibidir valla :)) sinirlenince bi yoluorum :))
Kuzenim doğum yapmışAma 5.5 aylık 2.5 ay küvezde kalacakmış umarım bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?