Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yerim bayılırımmmm ömür yaaaaaa ama çikolatayı kendime yasakladım kilo alcam diye korkuorum :18::18:
Ben de çikolatadan iğrendim yiyemiyorum ancak beyaz çikolata
Evet köydeyim canım annem ben abim. ama hemen hasta oldum ya damaklarım bi kaşınıyo ki elimi sokup kaşıyasım var valla ya

Karalin yengeye bak hele:119:

Özel bi gün mü:26: Gömlek kravat çakmak cep telefonu olabilir mi:26:

yok değil cnm yaaa takım elbise pek giymez cnm yaaaa genel de spor takılıo cep teli de yeni ya böle orjinal bişi olsun istiorum ama ney ama ney

Sen ordan getirene kadar soğur o

Danış canım niye kızalım

sen yan odada olsan bile yine köpük kalmaz ben taşıyosam

Ya ben geçen akşam babamla kavga etmiştim ya küçük abimin yüzünden küsüm şimdi abimle.Neyse bn abiminn sevgilisine mesaj attım hiç cevap vermedi bana normalde saniyesinde mesaj atan kız bende sinir oldum abimle küstüğüm için tavır yapıyo sanırım bana çok sinir oldum yada bn öyle düşünüyorum bilmiyorum.Ama hiç cevap atmadı bu kız telefonuna hiç bakmadı mı ya.Akşam bana mesaj atmış bende 'Buyur' diye mesaj attım geri mesaj atmadı napayım.Vicdanım hiç rahat değil kalbini kırdım sanırım

yok değil cnm yaaa takım elbise pek giymez cnm yaaaa genel de spor takılıo cep teli de yeni ya böle orjinal bişi olsun istiorum ama ney ama ney
Arabası var mı navigasyon cihazı al..Mp3 al ay aklıma bi şey gelmiyo:26:

Sana ne diye mesaj atmışta buyur dedin canım sen:26: Hiç bi şey olmamış gibi hatır falan sor bakalım napcak

Arabası var mı navigasyon cihazı al..Mp3 al ay aklıma bi şey gelmiyo:26:

Sana ne diye mesaj atmışta buyur dedin canım sen:26: Hiç bi şey olmamış gibi hatır falan sor bakalım napcak

Elifcik elifcik yazmış.Buyur yazdım.EEE napıyon yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…