ömür yaaa canım acayip tatlı çekio :97::97:
Miribaaaaaabende karalin yengeye bakıyorum
Ben de beyaz tadelle var yermisin
cnm napiosun gittin mi köye
Ben de çikolatadan iğrendim yiyemiyorum ancak beyaz çikolatayerim bayılırımmmm ömür yaaaaaa ama çikolatayı kendime yasakladım kilo alcam diye korkuorum :18::18:
Evet köydeyim canım annem ben abim. ama hemen hasta oldum ya damaklarım bi kaşınıyo ki elimi sokup kaşıyasım var valla ya
Karalin yengeye bak hele:119:
Ben de çikolatadan iğrendim yiyemiyorum ancak beyaz çikolata
Bende bu ara şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata bayılıyorum çok süper oluyo taktım bu ara ona
Bi kahvemi yapsam kendime
Ben yapayım hemen ama sallaya sallaya getirene kadar köpük kalmaz
Ya ben size birşey danışıcam ama kızmayın bana
Ben de çikolatadan iğrendim yiyemiyorum ancak beyaz çikolata
Evet köydeyim canım annem ben abim. ama hemen hasta oldum ya damaklarım bi kaşınıyo ki elimi sokup kaşıyasım var valla ya
Karalin yengeye bak hele:119:
ömür ben erkek arkadasıma hediye alıp yollamak istiom ne alayım sence :26::26:
Özel bi gün mü:26: Gömlek kravat çakmak cep telefonu olabilir mi:26:
Sen ordan getirene kadar soğur o
Danış canım niye kızalım
okulun yok mu cnm senn yaaaaaa
Arabası var mı navigasyon cihazı al..Mp3 al ay aklıma bi şey gelmiyo:26:yok değil cnm yaaa takım elbise pek giymez cnm yaaaa genel de spor takılıo cep teli de yeni ya böle orjinal bişi olsun istiorum ama ney ama ney
sen yan odada olsan bile yine köpük kalmaz ben taşıyosam
Ya ben geçen akşam babamla kavga etmiştim ya küçük abimin yüzünden küsüm şimdi abimle.Neyse bn abiminn sevgilisine mesaj attım hiç cevap vermedi bana normalde saniyesinde mesaj atan kız bende sinir oldum abimle küstüğüm için tavır yapıyo sanırım bana çok sinir oldum yada bn öyle düşünüyorum bilmiyorum.Ama hiç cevap atmadı bu kız telefonuna hiç bakmadı mı ya.Akşam bana mesaj atmış bende 'Buyur' diye mesaj attım geri mesaj atmadı napayım.Vicdanım hiç rahat değil kalbini kırdım sanırım
Arabası var mı navigasyon cihazı al..Mp3 al ay aklıma bi şey gelmiyo:26:
Arabası var mı navigasyon cihazı al..Mp3 al ay aklıma bi şey gelmiyo:26:
Sana ne diye mesaj atmışta buyur dedin canım sen:26: Hiç bi şey olmamış gibi hatır falan sor bakalım napcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?