Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu kız kaç yaşında

22 yaşında 2yaş büyük benden canım

Öyle yazdığına göre sana tavırlı değil bi daha yaz canım o zaman mesaj belki bozulmuştur beğenmemiştir cevabını

iyim sen nasılsın falan yazmış sanırım tavırlı değil ama işine gelince cevap vermiyo gelmeyince vermiyo.Banane demek istiyorum naparsa yapsın ama cnım sıkılıyo yinede.Kötü görümce olmam inş. yaa

kuzum üstünü de babam tamamlasın napim ama vazgeçtik şimdilik zaten , neden nişanlanınca olmaz ki arabayı bnm üstüme yapcam

ne olursa olsun sakat işler bunlar bence
geçenlerde bir konu vardı, araba senin üstüne olursa olsun, allah korusun kötü bir şey olsa aranız bozulsa bu sefer o hırslandıkça hırslanıcak
satıp onun verdiği parayı geri ödesen sen zarardasın, geri ödemesen için rahat etmeyecek
bu yüzden hiiç gerek yok

Öyle insanlara sinir oluyorum ben de canım işine gelince cevap ver gelmeyince verme ben pek telefonda kimseyle mesajlaşmam msn de bi arkadaşım yaptı öyle burdan bana kırıldım

cemreeeee öle mi dersin almayayım mı ortak :26::26:

Öyle insanlara sinir oluyorum ben de canım işine gelince cevap ver gelmeyince verme ben pek telefonda kimseyle mesajlaşmam msn de bi arkadaşım yaptı öyle burdan bana kırıldım

Geçende annem dediki bi konu vardı sor bakalım dedi.Aramış annem ulaşamamış bizde mesajlaşıyorduk annem seni aramış ulaşamamış dedim birşey soracakmış sana dedim pat kesildi mesajlaşma daha 2gün mesaj atmadı.Resmen umursamıyor kız ben buna sinir oluyorum.Ve daha sonra hiç açmadı o konuyu

Sen bence bunu mesajla değilde yüz yüze geldiğinizde bi söyle neden bazı mesajlarıma cevap vermiyosun diye

offffffffffffffffffffffffffffffffff :97::97::97::97:

Sen bence bunu mesajla değilde yüz yüze geldiğinizde bi söyle neden bazı mesajlarıma cevap vermiyosun diye

Abim bile göremiyo ben nasıl göreyim .Ama söyleyeceğim geçendede aynısını yaptı bnde noldu dediklerim hoşuna gitmedi mi dedim yok canım arkadaşım vardı dedim kapattı konuyu.Artık hiç umursamayacam zaten .Saol canım yardımın için

1 sene 2 sene sonra da görsen söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…