Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sagol canımbenim
bakımlı ve makyajlı bi foto bulunca hemen koydum, arkadaşlarım beni güzel görsün istedim

sen makyajsızda olsan ben seni beğenirdim nermincim keşke imkan olsada hepimiz gerçekte de görüşebilsek

ay umarım cnm yaaaa gözüm görcekmi acaba o günleri

görürsün bebişim bak benim 18 gün sonra yıl dönümüm belki de bebişle giricem ilk yıl dönümümüze :) geçiyor günler yani... gecen sene bu zamanlar ceyizim seriliyordu peh pehhh

ya banada şimdi düşününce çok uzak geliyo bn evlenicem falan gerçi hayla aday bilem yok ama ya zaman çok hızlı akıyo ya

görürsün bebişim bak benim 18 gün sonra yıl dönümüm belki de bebişle giricem ilk yıl dönümümüze :) geçiyor günler yani... gecen sene bu zamanlar ceyizim seriliyordu peh pehhh
ay inşallah cnm yaaa inşallah aşkımın 2 abiiside evli sıra onda
keşke canım ya bende çok isterim bunu, ama belki ilerde olur bellimi olur sen ist.damısın?

ben bursadayım nermincim

ya banada şimdi düşününce çok uzak geliyo bn evlenicem falan gerçi hayla aday bilem yok ama ya zaman çok hızlı akıyo ya

benim bigün evlenip bide 2 tane çocuk sahibi olacagımı söyleseler ooo daha çoook var derdim ama bak 6 sene oldu kızlar zaman çok çabuk geçiyo Rabbim sızede o güzel günlerı hayırlısıyla göstersin kızlar

umarımmmm nermincim çok istiorum rabbim nasip etsin banada

aklıma gelecek o zaman bu sözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…