Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

tıngır mıngır gidio zaten bizim ilişkimiz cnm ben msj yazdım ayrılmak istiorum die artık bu saayfayı kapatma zamanım geldiiii yürümeyen bişiyi ne kadar yürütmek için uğraşayım olmuo olmuo olmuo çok çabaladım ama olmuo hiç bişi istediğim gibi olmuoooooo herşeyden soğudum herşeyden kimse ile görüşmüorum uzun zamandır sosyal hayattan soyutladım kendimiiiiii bu bi yıkım bnm için emek verdim çaba gösterdim uğraştım didindim olmadı yaranamıom ne yapsam olmuo olmuo olmuo msj attım ayrılmak istiorum die cvp da vermedi gerek de yok zaten ne cvp vercek ki kırıldım döküldüm ben artık

julım üzülme canım mutlaka alşacaksınız düzelir cnım

ablaaaacım bende güç kalmadı artık yıkıldım ben ablaaaa bişi istemiorum yeter ki unutayım onu yeter kiiiiii hani ayrı idik ya bi kaç önce mutsuzdum barıştıktan sorada mutlu olmadım ki abla hep bi mesafe oldu aramızdaaaa benim sevgim etmio ona karar verdimmmm yazık oldu emeklerime ablaaaa

canımya kıyamam keşke bu kadar aşık olmasaydın canım benkızlarımada hep söyledim biraz ağır olacak ama hiçbir erkek bu kadar aşkı sevgiyi taşıyamaz hak etmiyorlar inan değmez sizlere yazık

back hoşgeldin canım

hoşbulduk ablacığım

Julim kuzum üzülme herşey olacağına varır.Eğer senin kaderin ona yazıldıysa muhakkak olur canım.Erkekler biraz daha saklı kutu oluyorlar belki seninle paylaşamayacağı birşeyler vardır.

Ayyyy inanmıyorum tatlım ya çok üzüldüm inan
Ne desem bilemedim

Juli ayrıldınız mı canım

ayrıldık maleseffff cnm[/B]1183971]Ayyyy inanmıyorum tatlım ya çok üzüldüm inan
Ne desem bilemedim
yıkıldım sadece onu diyebilirim uzun bi süre buralarda olmayabilirim cnm
derdini bnmle paylaşmayacak adamı ben napim ama

canımya kıyamam keşke bu kadar aşık olmasaydın canım benkızlarımada hep söyledim biraz ağır olacak ama hiçbir erkek bu kadar aşkı sevgiyi taşıyamaz hak etmiyorlar inan değmez sizlere yazık

abla ben gereğinden fazla değer verdim onaaaaaaaaa hem de çokkkkkkk çokkkkk

yıkıldım sadece onu diyebilirim uzun bi süre buralarda olmayabilirim cnm

derdini bnmle paylaşmayacak adamı ben napim ama

abla ben gereğinden fazla değer verdim onaaaaaaaaa hem de çokkkkkkk çokkkkk

Ne demek buralarda olmayabilirim Lütfen bu durumda tek başına kalma İçine kapanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…