kızlar moralim bozuk oturuorum öle siz nerdesiniz
Kim moralini bozdu bakalım şeker anlat
bnm ki kim olabilir ondan baska üzen biri yok beni
Şimdi bişey dicem de kızma olur mu olsa da üzse keşke leVo ama işte enson pazar aramıştı bi daha ses seda yok
Hem üzülme tatlım ilişkilerde olur oyle git geller .....
Tabi çooook üzecek bişey yapmadıysa :S
julım üzülme canım mutlaka alşacaksınız düzelir cnım
ablaaaacım bende güç kalmadı artık yıkıldım ben ablaaaa bişi istemiorum yeter ki unutayım onu yeter kiiiiii hani ayrı idik ya bi kaç önce mutsuzdum barıştıktan sorada mutlu olmadım ki abla hep bi mesafe oldu aramızdaaaa benim sevgim etmio ona karar verdimmmm yazık oldu emeklerime ablaaaa
back hoşgeldin canım
tıngır mıngır gidio zaten bizim ilişkimiz cnm ben msj yazdım ayrılmak istiorum die artık bu saayfayı kapatma zamanım geldiiii yürümeyen bişiyi ne kadar yürütmek için uğraşayım olmuo olmuo olmuo çok çabaladım ama olmuo hiç bişi istediğim gibi olmuoooooo herşeyden soğudum herşeyden kimse ile görüşmüorum uzun zamandır sosyal hayattan soyutladım kendimiiiiii bu bi yıkım bnm için emek verdim çaba gösterdim uğraştım didindim olmadı yaranamıom ne yapsam olmuo olmuo olmuo msj attım ayrılmak istiorum die cvp da vermedi gerek de yok zaten ne cvp vercek ki kırıldım döküldüm ben artık
Teşekkürler backwood iyi olmaya çalışıyorum ama juliye üzüldüm
Juli ayrıldınız mı canım
yıkıldım sadece onu diyebilirim uzun bi süre buralarda olmayabilirim cnmayrıldık maleseffff cnm[/B]1183971]Ayyyy inanmıyorum tatlım ya çok üzüldüm inan
Ne desem bilemedim
derdini bnmle paylaşmayacak adamı ben napim amahoşbulduk ablacığım
Julim kuzum üzülme herşey olacağına varır.Eğer senin kaderin ona yazıldıysa muhakkak olur canım.Erkekler biraz daha saklı kutu oluyorlar belki seninle paylaşamayacağı birşeyler vardır.
canımya kıyamam keşke bu kadar aşık olmasaydın canım benkızlarımada hep söyledim biraz ağır olacak ama hiçbir erkek bu kadar aşkı sevgiyi taşıyamaz hak etmiyorlar inan değmez sizlere yazık
yıkıldım sadece onu diyebilirim uzun bi süre buralarda olmayabilirim cnm
derdini bnmle paylaşmayacak adamı ben napim ama
abla ben gereğinden fazla değer verdim onaaaaaaaaa hem de çokkkkkkk çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?