Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Hadi yaa ne diyim canım valla şaşırdım.Helal olsun kocana valla ikna olmuş.Gelinliğinin aynısını bulabildin mi peki :26:

Hoşbulduk canım sürt sürt sen bilirsin işini
sürtsün burnu

inş cnm yaa

Aynı canım ya köydeyiz ama annem vardı bu hafta çabuk geçti inş. yarın akşam evimizde olacağız .Sen nasılsın canım

iyiyim canım aynı işte:97:,çocuklarla akşama oturmaya kadar pek fırsat olmuyor..bugün eşim işte artık biraz otururum pc başında...

Hadi yaa ne diyim canım valla şaşırdım.Helal olsun kocana valla ikna olmuş.Gelinliğinin aynısını bulabildin mi peki :26:

evet evet ona seviniyorum zaten...buldummmmm:)))
bide eşim damatlığına sığabilseydi tam olacaktı ama...çok kilo aldı evlenince:))

ikizim karatay diyeti nasıl oluo kız bize de anlatsana

çok süpermiş,senin adına sevindim..........

iyiyim canım aynı işte:97:,çocuklarla akşama oturmaya kadar pek fırsat olmuyor..bugün eşim işte artık biraz otururum pc başında...

Hep monoton ya niye hiç ekşinnn yok hayatımızda .Gerçi senin hergün ekşinnlidir 3tane çocuk

evet evet ona seviniyorum zaten...buldummmmm:)))
bide eşim damatlığına sığabilseydi tam olacaktı ama...çok kilo aldı evlenince:))

öyle oluyo benim babam 60 kilo ile evlenmiş şimdi 85 kilo.Erkeklere hanım yemeği yarıyo heralde

Hep monoton ya niye hiç ekşinnn yok hayatımızda .Gerçi senin hergün ekşinnlidir 3tane çocuk

öyle oluyo benim babam 60 kilo ile evlenmiş şimdi 85 kilo.Erkeklere hanım yemeği yarıyo heralde

bu kadar yaramasa iyi olurdu ama..yarasın paşama:)))

çoook teşekkürler.
zaten bu topik sayesinde cesaretimi topladım ben....iyiki varsınız

Çok farklı olur şimdi ama demi çocuğunuz varsa onla bile resim çekinirsiniz ileride gösterirsiniz .Kuaför stüdyo falan saçınızıda mı aynı yaptıracaksınız.

Çok farklı olur şimdi ama demi çocuğunuz varsa onla bile resim çekinirsiniz ileride gösterirsiniz .Kuaför stüdyo falan saçınızıda mı aynı yaptıracaksınız.

ay evet ama bi avantajı çok rahat oluruz heralde..mesale evlendiğimde çok utanırdım eşimden..
şimdi rahat rahat poz veririm..
ben türbanlıyım canım...
inş onuda aynı yaptıracam bakalım...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…