bilmiorum cemreeee ben ne yaptım ona da böle oluo neden hep ben kaybediorum
juli ben onu tanımıyorum ama bence senin hatan çok çabuk affedip kendini kaptırıvermen, seni de uzun süredir tanımıyorum ama sürekli benzer durumlar oluyor
değmez, ona değmez demiyorum belki dünyanın en mükemmel erkeği, ama kendini böyle üzüp yıpratmana asla değmez kim olursa olsun.
ben eşimle bir defa kavga ettim boşanma eşiğine geldik, haber bile vermedim evden çıktım ve gittim
sonra barışmamız çok uzun sürdü, ama yelkenleri suya indirmedim
siz barışıyorsunuz, sen hemen başlıyorsun canım cicim çok seviyorum şöyle böyle diye.
seni eleştirmek için söylemiyorum ne haddime? ama olan sana oluyor, buna biz de üzülüyoruz
demek istediğim kendini ağırdan satmıyorsun, tek hatan olduysa o da bu işte.
bu her yerde gerekli olan bir şeydir, yeni yere taşınsan komşularına da bunu yapmalısın, yeni işe girsen orda da bunu yapmalısın, yoksa hep sen kaybedersin.
kendini yıpratma ama olur mu?
bizleri de üzme
şekerlikcimmmm kıyamam cnm yaaaa olsun daha gençsin bebişin olur dahamerhaba kızlar... maalesef iki kötü haberim var...
1. ewde net kapattık sonra annatırım henuz hazmedebilmiş dğeilim
2. de bebiş yok
çok öptüm sizi mcx
selam ikizcimselam kızlar..........
Juliacım durumlar nasıl:26:
herkeze slm kızlar.......
julia biliyomusun gelinliğimi buldummmmmm...
çok yakın bi zamanda benimde fotoğraflarım elimde olacak inş.....
koçişide ikna ettim....çok mutluyummmm:))
cnm özür dilediiiii ama ben bozuk atıom halaaaa pişman oldu çok üzüldük ikimizde
Özür dilemesi de iyi anlamış hatasını biraz süründür
dün gece çok bozuk attım ömür çok üzüldüüü amaaaa hep ben mi üzülcem birazda o üzülsün dimi kız
cemre sen bnmkini tanımıosun ki cnm onun siniri saman alevi gibi anında pişman oluo ama değişmez ki o yapısı öle :97::97:
Üzülsün boşver
doğrudur, kendim de dedim tanımıyorum diye
o saman alevi gibi coşup sonra da pişman oluyor, ama bu senin sert davranmana engel değil ki, bir defa gözünü korkutsan bir daha yapmaz.
yok etkili olmaz huy bu diyorsan da ya kırılmamayı öğreneceksin, ne kadar sinirlense de sen kızıp küsmeyeceksin hep alttan alacaksın, ya da ondan vazgeçip onu unutacaksın.
çünkü onun siniri geçip gidiyor, senin üzüntün kalıyor
olan sana oluyor.
biz ne ayrı ne beraber yapabilioz cemreeee hakkımızda hayırlısı ne bilim ne zaman evlenirsek o zaman düzeliriz biz uzaklık etkilio insanı
bence deeeeeeömür cnm çok çay istio yaaaaaaaaaaa :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?