Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

haftasonları sinema çok romantik olur kız

çalışsınnn boşver

Hafta sonları kalabalık oluyo eşim zaten hafta sonları çalışıyo..Hafta ortası sabah matinesine gidiyoruz kimse olmuyo kapattım senin için diyo

kızlar ben çıkıorum kuaföre gidip gelcem görüşürüz

manikürümü yaptırdım , saçlarımın kırıklarını aldırdım cilt bakımı yaptırdım ve geldim

Benimde gidip manikür yaptırmam lazım araba kullanabilirmiyim artık acaba gitsem:97:

manikürümü yaptırdım , saçlarımın kırıklarını aldırdım cilt bakımı yaptırdım ve geldim

ayy imrendim şimdi sana. küçük bi bebeğim var. süslenmeyi bırak hava almak için bile çıkamıyorum dışarı. birden ağlama krizine giriyo çocuğum. pişman oluyorum bende

ayy imrendim şimdi sana. küçük bi bebeğim var. süslenmeyi bırak hava almak için bile çıkamıyorum dışarı. birden ağlama krizine giriyo çocuğum. pişman oluyorum bende

ay cnm yaaa ben bekarım ondan rahat çıkıorummm çocuklu insanlar biraz daha zor çıkıo yaaa neye pişman oluosun onu anlayamadım ama :26::26:

kullanırsın cnm yaa neden kullanamayacaksın ki çok mu uzak gideceğin yer :26::26:

Çok uzak değil canım ama yine de arabayla bi 15 dk sürüyo..Şu denge problemim var ya benim stresli durumlarda daha fazla çıkıyo ortaya biraz korkuyorum :97: Bi kere duvara tosladım ya sırf bu yüzden :18:

Çok uzak değil canım ama yine de arabayla bi 15 dk sürüyo..Şu denge problemim var ya benim stresli durumlarda daha fazla çıkıyo ortaya biraz korkuyorum :97: Bi kere duvara tosladım ya sırf bu yüzden :18:

gitme o zaman ömür yaaa boşver biraz daha iyi ol da öle gidersin kız yakın olsak ben seni atardım araba ile kuaföre hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…